Egy profi és egy filléres gimbal is akciós a Tomtop oldalán

0

A videózás, és úgy általában a kütyük szerelmesei minden bizonnyal hallottak már a gimbalokról, amelyek jó esetben szinte teljesen kiszűrik a kézremegést és mindenféle külső behatást, rezdülésmentes felvételeket eredményezve. Most két ilyen szerkezetet mutatunk be, az első inkább komolyabb kamerákhoz ajánlott, akár professzionális felhasználásra, a második pedig egy kifejezetten olcsó, de praktikus megoldás okostelefonokhoz.

Hohem iSteadyGear stabilizátor

A Hohem iSteadyGear egy igen masszív, méretes gimbal főként DSLR és tükör nélküli kamerákhoz. A maximális teherbírása 2,5 kg, vagyis nagyobb gépekkel is elbír, és a dupla aksinak köszönhetően egy töltéssel akár 12 óra folyamatos használat is lehetséges.

A kütyü csatlakoztatható állványhoz, és szerelhető rá plusz kijelző vagy kétkezes kar is. Többféle üzemmódban használható, és természetesen akár okostelefonról is vezérelhető BT 4.0 kapcsolaton keresztül.

Hohem iSteadyGear a Tomtop akciójában most 273,99 dolláros áron kapható, ami kb. nettó 79.000 Ft-ra jön ki átszámolva. További részletek és rendelés ezen a linken.

MOZA Mini-S összecsukható stabilizátor

A MOZA Mini-S egy főként okostelefonokhoz használható gimbal, és alapvetően két fő erénye van. Az egyik, hogy nagyon olcsó, a másik pedig az összehajtható kivitel, aminek köszönhetően sokkal könnyebben zsebre lehet vágni a legtöbb társánál.

Persze vannak más remek tulajdonságai is, például, hogy akár 280 grammos telefonokat is elbír, egy töltéssel 5-8 órát használható, tudja az intelligens objektumkövetést, van hozzá mobilos app, és még egy mini tripod is jár hozzá.

Mindez most mindössze 79 dollárba kerül a Tomtop oldalán, ami átszámolva nettó 23.000 Ft. Részletek és rendelés ezen a linken. (Az USDYD limitált kuponnal tovább csökkenthető az ár.)

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid