Az elődeinél is extrémebb dizájnnal jöhet a Vivo NEX 3

0

A Vivo NEX széria igazi úttörő a kávamentesítés terén, és a harmadik generáció esetében még az is megvalósulhat a legújabb hírek szerint, hogy a kijelző/előlap arány 100% fölé nő. Ez elsőre lehetetlennek hangzik, de mutatjuk, hogyan oldhatják meg.

Az egyik ismert kiszivárogtató, Ice Universe osztott meg egy képet Twitteren, amely állítása szerint a Vivo NEX 3 előlapi és hátlapi üveg paneljét ábrázolja. Alulról nézve tökéletesen szimmetrikusnak tűnik a dizájn, és a kijelző hajlítása olyan mértékű lehet, amire eddig még nem igazán láthattunk példát korábban. És éppen emiatt a meredek hajlítás miatt lehetséges, hogy 100% fölötti lesz a képernyő/előlap arány (ha a teljes, kiterített megjelenítőt vesszük alapul a számításnál). Afelől pedig ne legyenek kétségeink, hogy az alsó és a felső káva a lehető legminimálisabb lesz.

Azt is elárulta az illető, hogy semmiféle notch vagy kijelzőlyuk nem lesz a telefonon, aminek nagyon örülünk. Az persze még kérdéses, hogy a szelfikamerát hogy oldják meg, de létezik erre már több opció is.

Még az is felmerülhet kérdésként, hogy miért Vivo NEX 3 lesz a készülék neve, hiszen nem is volt Vivo NEX 2. Volt viszont két kijelzős Vivo NEX Dual Display Edition, ami a második generációnak tekinthető, így az új modell valószínűleg NEX 3 néven jön. Persze ez egyelőre csak spekuláció, még nincs róla hivatalos infó, mint ahogy azt sem tudni, mikor mutatják be a készüléket.

Via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid