Az LG egy új érintőceruzán dolgozik, ami G Pen néven jöhet!

1

Sok közös vonás van a Samsung és az LG között. Mindkettőnek meg van a maga zászlóshajó szériája, S és G betűvel jelölve, és ezek kiegészülnek egy nagyobb, phablet sorozattal, Note és G Pro néven. Az LG eddig azonban semmilyen értelmes alternatívát nem kínált a Samsung érintőceruzájára, az S Pen-re. Van ugyan hasonló funkcióval bíró mobiljuk, a középkategóriás G3 Stylus, de ez képességekben messze elmarad a versenytárs megoldásától.

Most azonban változhat a helyzet, ugyanis az LG egy védjegybejelentési kérelmet adott le egy “G Pen” nevű eszközre, ami minden bizonnyal sok hasonlóságot mutat majd a Samsung S Pen-jével. Egy másik levédetni kívánt kifejezésre is fény derült, ez a “G Scrawl”, ami valószínűleg egy, a Smart Select-hez hasonló megoldás lehet.

Már csak az a kérdés, hogy milyen készülék kapja meg az LG új ceruzáját. A nagyméretű G Pro szériáról pont azt lehetett hallani nemrég, hogy esetleg megszünteti a gyártó, így ha összerakjuk a két hírt, akkor lehet, hogy új phablet sorozattal készül az LG, ami nagyon hasonlít majd a Galaxy Note mobilokhoz. Persze ez még egyáltalán nem biztos.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid