Mégsem lesz LG G Pro 3

0

Az LG G Pro 2 utódjának bemutatója a következő hónapokban lett volna esedékes, de most úgy néz ki, hogy a készülék mégsem valósul meg. Friss pletykák szerint a dél-koreai gyártó – amelynek immáron új vezetősége is van – hátat fordít a G Pro szériának, és teljes erővel a következő zászlóshajóra, azaz a G4-re fordítja figyelmét.

lg-gpro-2-front-back

LG G Pro 2

A két sorozat egyébként egyre közelebb került egymáshoz, az LG G3 ugyanis csak 0.4 hüvelykkel kisebb, mint a G Pro 2. A G4 esetében szintén méretnövekedés várható, hiszen a G3-nál is hatalmas ugrás történt a G2-höz képest, ami még “csak” 5.2 hüvelykes megjelenítővel rendelkezett. Visszatérve a tárgyhoz, a G Pro széria nem igazán akart konkurenciát állítani a Samsung Galaxy Note sorozatának, és annyira jól sem fogyott. A korábbi szóbeszédek szerint a gyártó a saját NUCLUN processzorát helyezte volna a G Pro 3-ba, de így már a chipset további sorsa is teljesen bizonytalan. Bár az eladások terén annyira nem remekelt a G Pro 2, azért mégiscsak egy méltó kihívója volt a Samsung Galaxy Note 3-nak.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid