Az LG megígérte, hogy rendbe teszik a mobilos részlegüket

0

Ahhoz képest, hogy néhány éve még mennyien szerették az LG mobiljait, mostanra teljesen visszaszorultak az eladások, és a vállalat rajongótábora is jelentősen megcsappant. Ennek azonban hamarosan vége lehet, nagy terveket jelentett be a vállalat vezetője.

A CES 2020 kiállításon a LG vezetője megígérte, hogy 2021 végére teljesen visszafordítják a hanyatlást, és újra növekvő pályára áll a mobilos részleg. A mostaninál rendszeresebben fognak kiadni friss modelleket, teljesen új szériák jönnek, és igyekeznek elkápráztatni a rajongókat olyan készülékekkel, amelyekben megtalálható a “wow faktor”.

Hogy pontosan milyen meglepő újításokra számíthatunk, azt egyelőre nem árulta el az LG első embere, de az biztos, hogy már éppen ideje valamin változtatni, ugyanis az utóbbi években eléggé ellaposodtak a gyártó készülékei, a “nagy újítások” pedig általában nem igazán jöttek be, elég csak a moduláris LG G5-re gondolni, de a mostani két kijelzős megoldások sem biztos, hogy szélesebb közönségre találnak.

Maga az LG anyavállalat egyébként jól teljesít, a mobilos eladások viszont a legutóbbi adatok szerint egy év alatt közel 25%-kal estek vissza. Mi mindenesetre drukkolunk az LG-nek, reméljük megtalálják a helyes utat, és újra felküzdik magukat a mobilpiac legnagyobb szereplői közé.

Neked melyik volt az utolsó telefonod az LG-től?

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid