2020-as újévi vásár és kedvezmények a Geekbuying oldalán

0

Az időjárás előrejelzés kuponesőt jósol a Geekbuying oldalán. Akik regisztrált felhasználói az oldalnak, hamarosan számos külön kedvezményben részesülhetnek, de az új regisztrálók sem maradnak ki. Továbbá a weboldal munkatársai felhívták a figyelmünket egy különleges új termékre, ami nem más, mint egy Bluetooth kapcsolaton keresztül működő mini lézeres gravírozó.

Egy csomó termék van az újévi vásárban, és a legjobb az egészben, hogy a regisztrált felhasználók akciós kuponokat kaphatnak akár 240 dollár értékben. Ha netán nem volnál még tag, akkor sem kell szomorkodni, mert az újonnan regisztrálóknak is járnak a kedvezmények, egészen 150 dollárig. A számos akciós holmi között szinte mindenféle kütyü akad, találhatsz itt vezeték nélküli fülhallgatót, drónt, okostelefont, TV-boxot, háromdimenziós nyomtatót, de még projektort is. A promóció és a választék az alábbi linken tekinthető meg:

Minden január 6. után regisztrált új felhasználó számára járnak a kedvezmények. Egy 500 dolláros vásárlás esetén 30 dolláros engedményt ír jóvá a webáruház, 200 dolláros rendelés esetén 15 dollárt, 50 dolláros összértéknél pedig 5 dollár lesz a kedvezmény. Három kupon jár minden hónapban, három hónapon át, mindegyik fajtából egy, januárban, februárban és márciusban is.

A régi motorosoknak többféle kedvezményt kínál a Geekbuying webáruháza, ezzel is jutalmazva kitartó hűségüket. 500 dolláros vásárlásnál 30 dolláros kedvezményt adnak, 300 dolláros rendelés esetén 20 dolláros jóváírás jár, 200 dolláros vásárlás után 15 dollár a kedvezmény, 130 dolláros összérték mellé 9 dolláros kedvezmény jár, és 6 dollár minden 50 dolláros vásárlás után. A régi felhasználóknak 5 kupon jár minden hónapban egészen márciusig. Akár új regisztráló vagy, akár régi, ez egy remek lehetőség arra, hogy némileg lefaragj a rendelés(ek) végösszegéből, mindenképpen éljetek vele!

És ahogyan a bevezetőben ígértük, van egy spéci kuponunk, egy Bluetooth kapcsolaton keresztül vezérelhető mini lézeres gravírozóhoz, ami különböző felületekbe képes beleégetni az általatok megálmodott és megszerkesztett mintákat. A segítségével egyedi ajándékok készíthetőek, például telefontokok és más hasonlók. Kellő fantáziával és ügyességgel ez akár egy kenyérkereső eszköz is lehet, és hamar visszahozhatja az árát.

A LaserPecker L1 most 259,99 dolláros áron rendelhető a Geekbuying webáruházából, ám ha használjátok a 49LNM9YM kuponkódot, az összeget 20 dollárral le lehet csökkenteni. Vámmentes szállítás: EU Priority Line. További részletes ismertetés és megrendelési lehetőségek erre a linkre kattintva!

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid