A Xiaomi mobilja jöhet elsőként 16 GB RAM-mal

0

A Xiaomi Black Shark szériája elég komoly nevet szerzett magának a gamer telefonok világában, és nemrég felbukkant a legújabb modell, ami már 5G támogatással jön, de nem ez lesz az egyetlen jövőbiztos tulajdonsága.

Nagy valószínűséggel Xiaomi Black Shark 3 5G néven érkezik az újdonság, ami nemrég kapott is egy tanúsítványt az MIIT hivataltól. A készüléket szinte biztosan a Snapdragon 865 hajtja, így adott lesz a brutális teljesítmény és az 5G támogatás is, ráadásul úgy néz ki, hogy ez a készülék kap elsőként 16 GB RAM-ot. Persze nagy valószínűséggel lesz több verzió is, és a legdrágább jön ennyi rendszermemóriával, míg az alap modell lehet, hogy ennek “csak” a felével rendelkezik majd.

Persze ez egyelőre nem hivatalos infó, így nem érdemes teljesen biztosra venni, mindenesetre nem tűnik annyira elrugaszkodottnak a dolgot, hiszen az első 12 GB RAM-mal szerelt okostelefon még 2018 végén debütált, vagyis éppen itt az ideje az újabb mérföldkőnek. Az már más kérdés, hogy van-e értelme ennyi memóriának egy mobilban, de ezt majd a vásárlók eldöntik.

Az előd (Black Shark 2 Pro)

Más hír egyelőre nincs a készülékről, de a tanúsítványi eljárásból arra lehet következtetni, hogy már nincs annyira messze a debütálás.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid