Az MSN-es időket idézi a Messenger új funkciója

0

Akik nem mostanában kezdték használni az internetet, még biztosan emlékeznek a régi szép időkre, amikor mindenki az MSN-en lógott. Nem volt olyan asztali számítógép, amin ne lett volna ott a népszerű üzenetküldő program, sőt, az egy ideig okostelefonon is elérhető volt. A Microsoft appját azóta alternatívák sokasága váltotta, mint a Facebook Messenger, ami most viszont egy olyan funkciót kapott, ami eszünkbe juttathatja a múltat. 

Tavaly vezettek be egy új funkciót az Instagramon, amivel bárki rövid jegyzeteket hagyhatott azok számára, akik követik a fiókjukat. Most ugyanezt a lehetőséget kapta meg a Messenger is, emotikonokat vagy szövegeket is kiírhatunk, amiket csak az ismerőseink olvashatnak el. Most még csak az okostelefonos appon érhető el a lehetőség, de lehet bekerül a webes felület eszköztárába is idővel. Ha szeretnénk az újdonságot kipróbálni, akkor az alkalmazáson belül a bal felső részen bökjünk a profilképünkre.

Itt már fel is ajánlja a Messenger, hogy “Ossz meg egy gondolatot…”, és a megjelenő buborékba lehet írni egy 60 karakterből álló szöveges üzenetet. Bármit is írunk ide, 24 óra múlva el fog tűnni, pont ahogyan a Történetek Instagramon és Facebookon. Szerencsére az ismerősök nem kapnak értesítést, ha kiteszünk egy ilyen jegyzetet, csak akkor vehetik észre, amikor a névsorban meglátnak bennünket.

Az idősebb korosztály számára minden bizonnyal lesz némi nosztalgiafaktorja az új funkciónak, hiszen az MSN-ben lehetett hasonló módon megosztani az éppen aktuális állapotunkat, egy idézetet, vagy bármit, amit közlésre méltónak ítéltek az akkori felhasználók. Úgy látszik, a régi jó dolgokból mégis marad valami, vagy ha mégsem, akkor néha jön valami hasonló, hogy pótolja őket.

Forrás: NapiDroid

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid