Az SJCAM több akciókameráját is leárazták

0

A Tomtop legújabb promóciójában az akciókamerákra koncentrálnak, és azon belül is egy márkára. Az SJCAM neve itthon is jól cseng, mivel egyrészt hazai disztribúcióval is rendelkeznek, másrészt pedig remek ár/érték arányúak a termékeik.

Jelenleg öt SJCAM akciókamerát is kedvezményesen szerezhetünk be a Tomtop webshopjából, így minden ársávban megtalálhatjuk a számunkra megfelelőt. Ahogy az a tech kütyüknél lenni szokott, minél drágább egy típus, általában annyival többet tud, és itt is ez a helyzet. Ezen a linken nézhetitek meg a teljes kínálatot.

Amennyiben olcsóbb akciókamerát kerestek, akkor az SJCAM SJ8 AIR típust ajánljuk. Szerencsére már ez is elég jó felszereltséggel rendelkezik, hiszen 2.3 colos érintőkijelzőn követhetjük nyomon a felvételt, és rengeteg funkciót kapunk. A minőség terén be kell érnünk a Full HD-vel, mivel maximálisan ilyen felbontásban tudunk vele rögzíteni.

Jár hozzá a szokásos műanyag tok, melynek segítségével búvárkodni is magunkkal vihetjük, és természetesen megkapjuk a rögzítéshez szükséges tartozékokat is. A WiFi-vel is felszerelt SJCAM SJ8 AIR kifejezetten baráti árcédulát kapott, mivel már 89 dollárért megrendelhetitek. Részletek és rendelés ezen a linken.

Az SJCAM SJ8 Pro a gyártó legkomolyabb akciókamerája, melyet a tudása és az árcédulája is tükröz. Akár 4K/60 fps felvételeket is készíthetünk vele, Full HD esetén pedig elérhető a 120 fps is. A hardver kiemelkedő, hiszen az Ambarella H22-es chipje mellé a Sony IMX377-es szenzora került.

Rengeteg extrával ellátták, mint a képstabilizátor, és különféle képjavító eljárások, de 8x digitális zoommal is felruházták. Ha minden helyzetben gyönyörű felvételt szeretnétek, és nem akartok megalkudni, akkor ezt a kamerát nektek találták ki. Az SJCAM csúcskamerája jelenleg 189 dollárért rendelhető meg ezen a linken.

A termékeket egyébként itthon sokkal drágábban lehet beszerezni, átlagban 30-50%-kal kerülnek többe.

További típusok:

Az SJCAM akciókameráit ezen a linken rendelhetitek meg.

Forrás: Tomtop

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid