A szomorú igazság a Xiaomi Mi 8 Explorer Edition-ről

0

A Xiaomi Mi 8 és a Mi 8 SE után végre megjelent a széria legütősebb darabja, a Mi 8 Explorer Edition, ami elég mutatósra sikerült, és másodpercek alatt el is fogyott belőle az első szállítmány.

A mobil egyik különlegessége az átlátszó hátlap, ami elméletileg belátást enged a belső alkatrészekre. A Xiaomi állítása szerint ez valódi, de sajnos a korábbi sejtéseink beigazolódtak, és csak dizájnelemekről van szó. Ami látszik a hátlap alatt, az csak egy “makett”, semmi valódi funkciója nincs, az igazi alkatrészek ez alatt vannak elrejtve.

Fotó: AndroidPolice

Mindezt persze eddig is sejtettük, és nem is ez a szomorú, hiszen valóban jól néz ki a végeredmény. A szomorú az, hogy ennek a plusz panelnek tudtak helyet szorítani a házban, míg például a jack csatlakozó már nem fért be. Persze tudjuk, hogy ez a jövő, de akkor is kár érte.

Az említett dolgoktól függetlenül egy baromi jó ajánlatnak tűnik a Xiaomi Mi 8 Explorer Edition. Gyakorlatilag egy felturbózott Mi 8-ról van szó 8 GB RAM-mal, 128 GB tárhellyel, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval, 3D-s arcfelismerővel és nagyon kedvező, átszámolva 530 dolláros árcédulával (ez persze csak Kínára vonatkozik, nálunk jóval drágább lesz, ha megjelenik).

Azt nem tudni, hogy nálunk megjelenik-e a mobil, de a normál Mi 8-at már megvásárolhatod magyar nyelvet is támogató Global MIUI rendszerrel és B20-as LTE támogatással:

Kapcsolódó cikk:

Via AndroidPolice, AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid