Fotókon a Google új csúcsmobilja

0

Néhány hete már láthattunk pár rosszabb minőségű fotót a Google következő mobiljáról, most pedig a fehér színű Pixel 3 XL-ről került ki néhány jó minőségű kép.

A Pixel 3 XL egészen biztosan notch-csal érkezik majd, és ezt a képek is igazolják, csak úgy, mint a “szingli” kamerát hátul, amely mondhatni teljesen szembemegy a mai trenddel.

A hátlapnál is biztosan változás lesz, ám itt még nem teljesen egyértelmű az anyaghasználat. Nem kapjuk meg a legmodernebb kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasót sem, hiszen hátulra került az azonosításért felelős szenzor.

Bár az előd, a Google Pixel 2 XL OLED kijelzővel érkezett, még nem lehet biztosra tudni, hogy itt is ugyanilyen panelt használnak-e majd. Nagy valószínűséggel azonban a Pixel 3 XL és a sima Pixel 3 is örökli majd az OLED képernyőt.

A Google logó még hiányzik róla, ami azt jelenti, hogy ez még csak egy prototípus, amelyet azért tesznek össze, hogy összeálljon a kép, és ezután elindulhasson a sorozatgyártás. Szóval apró változások még előfordulhatnak, de nagyjából így fog kinézni a Pixel 3 XL.

Forrás: GSMarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid