Az USA legkedveltebb okostelefonja nem egy iPhone egy friss felmérés szerint

0

Az ASCI egy vásárlói elégedettséget monitorozó amerikai cég, és nemrégiben készített egy kérdőívet, amelynek segítségével a legkedveltebb okostelefont szerették volna megtalálni, természetesen a helyi felhasználók szemszögéből. Összesen 23 ezer amerikai fogyasztót kérdeztek meg, és bármennyire is meglepő, nem egy iPhone lett a győztes.

A megkérdezettek véleménye alapján a legkedveltebb okostelefon az Egyesült Államokban a Samsung Galaxy S20 Ultra, ezzel vannak a legtöbben megelégedve. A készülék 86-os elégedettségei pontszámot kapott a 2022-es kutatás szerint. A korábbi Samsung csúcsmobilt az LG Aristo 3 követi a második helyen 84 ponttal, majd csak ezután jön az Apple, mégpedig a 82 pontos iPhone 11 Pro Max modellel, amely holtversenyben van a Samsung Galaxy S20 és S10 telefonokkal.

Akadnak további Samsung készülékek is ezen a listán, mint például a Galaxy A20 vagy a Galaxy A22, ezeket a megfizethető modelleket amúgy nem csak az amerikaiak csípek, mondhatni globálisan megvan a maguk rajongótábora. A népszerűbb, kedveltebb okostelefonok között megtaláljuk még a Google Pixel 4-et, illetve a HTC U12+  készülékét is, ami azért szintén nem mostani eresztés.

Érdekes, hogy bár a legnagyobb elégedettséget okozó készülék a Samsung Galaxy S20 Ultra, összességében véve a Samsung mint brand veszített kicsit a népszerűségéből, igaz, mindössze egyetlen százalékpontot, ám ezt éppen a nagy rivális, az Apple kaparintotta meg.

Maga a kutatás nem reprezentatív, de azért érdekes látni, hogy az amerikai vásárlók, akiket valahogy mindig iPhone-nal a kezükben képzelnek el az európaiak, mégis inkább egy Samsung telefonnal a leginkább elégedettek.

Forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid