Babszemre hasonlít a Samsung kiszivárgott fülhallgatója

0

A Samsung februárban mutatta be a Galaxy S20 mobilokkal együtt a Galaxy Buds+ fülest, most pedig kiszivárgott a következő modell dizájnja, ami teljesen egyedinek tűnik a piacon, eddig nem igazán láttunk hasonlót.

A WinFuture egy megbízható forrásnak számít, számos telefont buktattak már le jóval a hivatalos bemutató előtt, most pedig a Samsung következő vezeték nélküli fülhallgatójáról rántották le a leplet. A kütyü végleges neve még nem ismert, de minden bizonnyal a Galaxy Buds sorozatot bővíti majd. Azt viszont már tudjuk róla, hogy a “Bean” vagyis “bab” kódnevet viseli, ami az alábbi képek láttán egyből értelmet nyer:

Valóban úgy néznek ki a füles párok, mint két babszem, ezek egyébként nagyjából 2,8 cm hosszúak.

A kütyü az SM-R180 modellszám alatt fog futni, és minden egyes “babszemen” két apró hangszóró is lesz, az egyik felel a magas és a közép tartományokért, a másik pedig a mély hangokért. Természetesen vannak mikrofonok is (a képek alapján fülesenként 3 is lehet), így lehet majd telefonálásra is használni a kütyüt, és valamiféle zajszűrésre is számíthatunk.

Mást egyelőre nem igazán tudni a Samsung új termékéről, de valószínűleg a Galaxy Note 20 mobilokkal együtt mutatják majd be a bab alakú fülest. Neked hogy tetszik?

Forrás: Winfuture

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid