Kiderült néhány a MIUI 12 újításai közül

0

Nagyon úgy tűnik, hogy idén hamarabb érkezik a Xiaomi mobil felületének legújabb kiadása, a MIUI 12. A cég munkatársai ugyanis bejelentették, hogy immáron vége a MIUI 11 fejlesztésének, és most már teljes figyelmüket a következő iterációnak szánják. A Xiaomi fórumán az egyik fejlesztő ráadásul meg is osztott néhány képet a MIUI 12 funkcióiról.

Azt már az elején érdemes megemlíteni, hogy az itt látható képek még nem a végleges felületet mutatják, és az is lehetséges, hogy nem minden kerül át a stabil rendszerbe a most felbukkant újítások közül.

Úgy néz ki, hogy komolyabb fejlesztéseket kap a gesztusvezérlés, megújul az alsó navigációs sáv, amit egy széles vonal jelöl majd. Ezt remekül demonstrálja a két fenti gif.

Változni fog a multitaszking is, ráadásul sokkal szebb animációkra és dizájnra számíthatunk a most közzétett képanyag alapján.
A forrás szerint a kamera alkalmazás felülete is megújul. A képrögzítő egységeket érintő rengeteg hardveres újítással muszáj lesz a szoftvernek is tartania a lépést, de szemlátomást erre is volt gondja a Xiaomi tervezőinek.
MIUI 11 révén megérkezett a sötét mód a kínaiak telefonjaira, ugyanakkor az új funkció messze nem volt tökéletes. A MIUI 12-nek köszönhetően sokkal optimalizáltabb lesz ez az opció is. 
Teljesen megújul az értesítési rendszer is, a fejlesztők célja egyértelműen az, hogy semmiről se maradjunk le, ha Xiaomi okostelefont használunk.
Nektek hogy tetszenek az eddigi újítások? Milyen egyéb funkcióknak örülnétek még?

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid