Android 10 frissítést kap a Samsung Galaxy Tab S6

0

Az Android rendszerű táblagépek világában kétségkívül a Samsung uralja a prémium kategóriát, ha valóban felsőkategóriás jellemzőkkel rendelkező tabletet szeretnénk, akkor kevés jobb alternatíva van, mint a Galaxy Tab S6. Egy ilyen drága készülék esetében fontos a szoftver szinten tartása, tudja ezt a dél-koreai vállalat is, amely már megkezdte az Android 10 frissítést a készüléken. 

A masina tavaly júliusban debütált, akkor még Android 9.0 Pie rendszerrel, és most végre eljutott rá a jelenlegi legújabb rendszerverzió is. A frissítés a T865XXU2BTC7 build számot viseli, és tartalmazza a OneUI 2.1 felületet, valamint a márciusi biztonsági foltot, amiért szintén pacsi a Samsungnak.

Az update egyelőre még csak Németországban érhető el, ahol az LTE modemmel ellátott variánsok kapják meg, de hamarosan a Wi-Fi Only modellekre is el fog jutni. Akik az érintett régióban laknak, a következő egy-két héten belül kapni fognak egy értesítést, mely szerint az új rendszer letölthető a számukra, nekünk pedig, akik itt élünk, vélhetően szintén nem kell már sokat várni, hogy megkapjuk az új rendszert a Samsung Galaxy Tab S6-ra.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid