Elektromos járművek akciója a Geekmaxi oldalán

0

Népszerű és bevált elektromos rollereket, kerékpárokat és más járgányokat árusít ki a Geekmaxi, és a legjobb az egészben, hogy minden termék európai raktárról jön, így akár pár nap alatt házhoz szállítják. Ha pedig ez még nem lenne elég, EU-s garanciát is vállalnak a járművekre. Nézzük a kínálatot!

A teljes akciós listát az alábbi linken találod, itt mindenképpen érdemes szétnézni:

Persze mi is összeszedtünk pár jobb ajánlatot, és exkluzív kuponokat is mutatunk!

Kugoo S1

A 100.000 Ft alatti rollerek között a Kugoo S1 az egyik legjobb vétel, hiszen egy megbízható, gyors, nagy teherbírású, erős motorral szerelt járgányról van szó. Néhány fontosabb adat: 350W-os motor, 3 sebességfokozat, 30 km/h végsebesség, akár 30 km hatótáv, 120 kg teherbírás, állítható kormánymagasság, összecsukható kivitel, és az egész mindössze 11 kg-ot nyom.

Egyébként mi is teszteltük a Kugoo S1-et, és azóta is használatban van, mindenféle probléma nélkül teszi a dolgát. A Geekmaxi oldalán az aHQrueS3 kuponkóddal most 239,99 euróba kerül a roller, ami kb. 88.000 Ft. A szállítás ára filléres, és futár hozza a rollert pár napon belül, mindenféle vámolási macera nélkül. Vásárlás és további részletek itt.

Kugoo S1 Pro

A S1 kissé módosított változata az S1 Pro, ami vastagabb hátsó kereket kapott, vannak extra lámpák a kormány két oldalán, alul pedig fényvisszaverők. Az aksi kicsit nagyobb lett, és a roller is nehezebb valamivel, de a hatótáv nem igazán változott, így alapvetően ugyanazok a jellemzők.

Kugoo S1 Pro a 7I7GW4ER kuponkóddal 278,99 eurós áron rendelhető, ami nagyjából 102.000 Ft. A roller itt rendelhető meg, a tesztünket pedig ezen a linken találod.

Kugoo ES2

A Kugoo ES2 már egy erősebb kivitelű roller, vastagabb kerekekkel, és maga az egész járgány is nagyobb, illetve nehezebb (~16 kg), mint az S1 vagy az S1 Pro. A teherbírás itt 100 kg, a végsebesség 25 km/h, a maximális hatótáv pedig 25 km.

Vannak további extrák, a kijelző szebb lett például, hátra tárcsafék került, erősebb a lámpa, és okostelefonos alkalmazással is összekapcsolható a roller. Az ára most 314,99 euró a BEG67K6F kuponnal, így a végösszeg olyan 115.500 Ft lesz gyors, ingyenes szállítással. Ezt is teszteltük már egyébként, megrendelni pedig itt tudod.

Kugoo M2 Pro

Az M2 Pro tudásra az ES2-höz áll a legközelebb, a legnagyobb különbség a kinézeten kívül, hogy ez nem tömör, hanem fújható gumikat kapott. Emiatt kevésbé ráz rossz úton, viszont fennáll a defekt veszélye.

A motor 350 W-os, a teherbírás 120 kg, a végsebesség 25 km/h, a maximális hatótáv pedig elvileg 30 km, de ennél azért kevesebbel érdemes számolni. Itt is van okostelefonos csatlakozási lehetőség, és az ár 383,99 euró lesz a 7I7GW4ER kuponnal, ami durván 140.500 Ft. További részletek és vásárlás ezen az oldalon.

Kugoo Kirin M4

Ez már nem egy hagyományos roller, hanem egy igazi szörnyeteg, ugyanis a bivalyerős 500 W-os motor révén akár 45 km/h végsebességet is el tud érni. A teherbírása 150 kg, a maximális hatótáv 45 km, és nagyon komoly fékeket, illetve felfüggesztést kapott.

Kugoo Kirin M4 már nem annyira olcsó, de ár/érték arányban ott van a topon. Ez az bivalyerős masina most 524.99 eurós áron szerezhető be a 2huMAM2C kuponnal, ami durván 192 ezer Ft, a szállítás pedig itt is gyors, pár nap alatt megkapod. Részletek és rendelés a Geekmaxi oldalán.

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid