5 leárazott távirányítós játék EU raktárról

0

Az alábbiakban néhány leárazott drón és RC játék ismertetése következik, amelyeket kisebb, vagy akár jelentős kedvezménnyel lehet most beszerezni. A készülékek között a gyermekek arcára mosolyt csaló olcsóbb masinák mellett egészen profi szerkezetek is vannak, köztük egy Xiaomi márkájú masina, amellyel már komolyra fordítható drónos karrierünk. A termékek mindegyike elérhető EU raktárból, szóval nem kell aggódni az extra költségek, és a szállítási idő miatt sem, mivel akár napok alatt is befuthat a kiszemelt termék. 

JJRC X12 drón

Árát tekintve nem vészes, egészen megfizethető, de azért rendelkezik néhány profi funkcióval ez a drón. Saját beépített GPS modul, 4K felbontású videókat készítő kamera, háromtengelyes stabilizátor, 25 perces üzemidő, és 21,5 km/óra maximális sebesség mellett már a legtöbb átlagos, vagy a hobbival csak ismerkedő felhasználó számára kiváló vétel lehet. A kompakt méretű készülék most 224,99 dolláros áron rendelhető európai raktárról, ami szállítással együtt olyan 77 ezer Ft-ra jön ki. További részletek és megrendelés ezen a linken!

WLtoys A959-B távirányítós autó

Igyekszem nem kilépni az objektív termékbemutató szerepéből, de ha ilyenem lett volna gyerekként, szerintem gladiátorviadalt tartottunk volna a tesómmal meg a haverokkal, hogy ki nyúzhassa a gépet! Ez a távirányítós autó képes akár 70 km/óra sebességgel száguldani, és 100 méteres távolságon belül tökéletesen irányítható. A masina most 59,99 dollárba kerül EU raktárról, ami hozzávetőlegesen olyan 22 ezer forintot jelent a szállítási díjjal együtt. A játék részletes bemutatója és a megrendelési lehetőségek ezen a linken találhatóak!

WLtoys XK X450 távirányítós repülő

Ha azt hitted, a fenti cucc menő, akkor ezzel a másikkal szinte bebiztosítható, hogy a lurkók imádjanak téged, ami nagyon fontos, hiszen egyszer majd ők választják ki számodra az idősek otthonát. Ha nem akarsz fapados öregkort, akkor érdemes szemrevételezni ezt a gépezetet, ami már a levegőbe is tud emelkedni, ráadásul a hattengelyes stabilizációnak köszönhetően nem kell Tom Cruise-nak lenni, hogy ügyesen irányítani lehessen. A készülék egyetlen feltöltéssel nagyjából 10-15 percet képes üzemelni, 80 percig kell a töltőre tenni  ha már kifogyott a szufla, és 300 méteres távon belül marad irányítható a mellékelt kontrollerrel. Ideális ajándék lehet nagyobb gyerkőcöknek, vagy akár magunknak, nincs ebben semmi szégyellnivaló! :) A repcsi most 89,99 dollárért lehet a Tiéd, ami 32 ezer forinttal egyenértékű kiadást jelent szállítással együtt. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Xiaomi FIMI A3 drón

Na igen, ez már egy mondhatni profi szerkezet, de még mindig nem olyan vételárral, ami padlóra küldené a családi kasszát. A Xiaomi gépe Full HD felbontású videókat rögzít, rendelkezik GPS modullal, 25 perces üzemideje nagyon korrekt, a 65 km/órás repülési sebessége pedig árához képest mondhatni kiváló. A készülék képes akar 120 méteres magasságba is felemelkedni, a mozgóképet pedig mindenféle gond nélkül közvetíti akár 1 km-es távolságon belül nyílt terepen, ez egyébként a távirányítás hatótávja is. A készülék most 279,99 dolláros áron lehet a Tiétek, ami cirka 96.500 Ft-ot jelent szállítással együtt. Nem éppen olcsó, de ahhoz képest, hogy mit tud, nagyon jó ár. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Wltoys 12428 távirányítós terepjáró

A végére újfent egy távirányítós autót hagytunk, ami a legzordabb terepeken is simán helytáll. A masina nagyjából 50 km/óra sebességgel képes haladni, és cirka 10 percen keresztül tud üzemelni egyetlen feltöltéssel. Ezután 3 órányi töltés szükséges, hogy ismét formába kerüljön a gépezet. A távirányítós autó 100 méteres távolságon belül marad vezérelhető a 2,4 GHz-es frekvencián működő rádiós távirányítóval. Bármilyen terepre kiváló lesz a gépezet, 45 fokos emelkedőkkel is boldogul, szóval nem kell kímélni. Amennyiben sikerült felkelteni az érdeklődésedet, és úgy gondolod, jó ajándék lenne belőle a gyerekek, esetleg egy kicsit saját magad számára, akkor 72,99 dolláros vételárral kell majd számolni, ami hozzávetőlegesen 26.500 forintot jelent. További részleteket és megrendelési lehetőségeket ezen a linken találsz!

További leárazott RC játékok az alábbi linken:

A legtöbb termék elérhető német raktárról!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid