Batman kiadást kapott az Asus csúcsmobilja, limitált számban Magyarországon is megjelenik

0

A minap bemutatásra kerültek az Asus ROG Phone 6D készülékek, amelyek mellett egy spéci kiadás is érkezett. A készüléket Gotham sötét lovagjának dedikálta a tajvani gyártó, amely így a ROG Phone 6 BATMAN Edition nevet kapta.

A Magyarországon is megjelenő Batman kiadásos ROG Phone 6 valójában a 6D változatra épül, vagyis a belsejében MediaTek Dimensity 9000+ processzor teljesít szolgálatot. Létezik Snapdragon 8+ Gen 1 meghajtású variáns is, de ezt az USA-ban és Kanadában fogják forgalmazni.

A denevéremberes mobil a specifikációk tekintetében nem igazán tér el az normál változatoktól, sokkal inkább a külcsínben idézi meg a DC képregények álruhás detektívjét.

A ROG Phone 6 BATMAN Edition mellé egy igencsak tetszetős, kemény burkolatú hordtáskát biztosít a gyártó, amelynek belsejében számos Batmant idéző tartozék található, többek között egy Batman Aero Case tok, egy denevéres SIM-tű, valamint egy mini reflektor, amivel Batman jelét lehet kivetíteni, pontosan úgy, mint a legendás történetekben.

Hardveres szempontból az okostelefon ugyanazt kínálja, mint a hagyományos ROG Phone 6D, a formaterv viszont Batmant idézi. Mondanunk sem kell, a spéci kiadás kizárólag fekete színben lesz kapható, ami pedig a telefon szoftveres felületét illeti, témába vágó élő háttérképeket, töltési animációkat, témákat tartalmaz, néhány plusz Always-On Display opcióval kiegészítve.

Az alap ROG Phone 6D ára 423 390 Ft-tól indul, az Ultimate verzió ára pedig 616 090 Ft. A rendkívül limitált BATMAN Edition is elérhető lesz itthon 534 090 Ft-os áron, de csak a hivatalos ASUS online áruházban és nagyon korlátozott számban.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid