Beárazták a Samsung Galaxy A9-et

3

A Samsung múlt héten mutatta be a Galaxy A9-et Kínában, ám arra nem tértek ki a dél-koreai vállalat emberei, hogy mely piacokon és mennyiért lesz elérhető a készülék. Ez sajnos még mindig nem történt meg, de egy friss értesülésnek hála legalább a mobil áráról alkothatunk egy közelebbi képet. 

Egy kiszivárgott képernyőkép tűnt fel a kínaiak legnagyobb közösségi oldalán, a Weibón. Így már mi is tudjuk, hogy az ország határain belül a Samsung készüléke átszámítva egy kb. 495 dolláros lesz kapható, feltéve ha hihetünk ennek a képnek.

galaxy a9 ár

Ezért az összegért cserébe egy egészen kellemes ajánlatot kapunk a Samsung Galaxy A9 képében. Egy hat hüvelykes, Full HD felbontású Super AMOLED kijelzős készülékről van szó, amelyet a Qualcomm nyolcmagos Snapdragon 652 lapkája hajt (ez korábban Snapdragon 620-ként futott, majd átnevezték). Az operatív memória szerepét 3 GB RAM tölti be, ami mellett jól mutat a bővíthető, 32 GB-os háttértár is. A hátlapon egy 13 megapixeles kamera feszít f/1.9-es rekeszértékkel, a kijelző felőli oldalon pedig egy 8 megapixeles szenzor áll rendelkezésre.

samsung_galaxy_a9

A telep mérete megérdemel egy piros pontot, ugyanis egy 4000 mAh kapacitású akkumulátorról van szó, ami valószínűleg több, mint kielégítő üzemidőt produkál. A készülék hamarosan Android 6.0 Marshmallow rendszerre frissül, ám jelen pillanatban 5.1.1 Lollipopot futtat. Mint a nagy kijelzős telefonok rajongója, én bizony örülnék, ha ez a mobil feltűnne a kínai határokon túl, akár nálunk is. Sajnos ennek lehetőségéről még mindig nem érkezett hír. Ti elfogadnátok egy Samsung Galaxy A9-et?

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid