Beárazták a Samsung Gear S2 okosórát

0

Az IFA 2015 okosóra dömpingjének a helyszíni beszámolók alapján a Samsung lehet a győztese, ugyanis a Gear S2 igen pozitív első benyomásokat keltett a látogatókban. Habár a megjelenési dátumról és árazásról nem beszélt dél-koreai gyártó a bejelentés során, most a német Saturn elektronikai áruház leleplezte, hogy náluk mikortól és mennyiért lesz kapható a forgatható kávájú okosóra.

Az óra három változatban fog érkezni. Az alapverziót csak szimplán S2-nek hívja a Samsung, de jön egy Classic nevű variáns is, amely a nevéhez hűen tradicionálisabb megjelenést kap majd, valamint recés kávát. A legdrágább és leginnovatívabb modell az S2 3G lesz, ami SIM kártya foglalata miatt akár önállóan, telefon nélkül is használható.

Samsung Gear S2 Classic

Samsung Gear S2 Classic

A Saturn webshopjában már elő is rendelhető az S2 alapmodell 379 eurós áron, valamint a Classic verzió 449 euróért cserébe (átszámolva kb. 115 és 140 ezer Ft). A várható megjelenés októberben esedékes, tehát már nem kell sokat várni ezen okosórákra. A SIM kártya foglalatos 3G modell viszont már más tészta, ugyanis a Saturn ezt a terméket még nem listázta, várhatóan ez a modell később fog debütálni. Aggodalomra azonban semmi ok, a Samsung marketingesei ugyanis nem most kezdték a szakmát, és szinte biztosra vehető, hogy még idén ősszel, az ünnepi szezon kezdete előtt piacra fogják dobni a 3G-s modellt is, hiszen ekkor fogynak legjobban a kütyük.

Samsung Gear S2

Samsung Gear S2

Természetesen ezek az árak csak az említett áruházra vonatkoznak, az órák az USA-ban valószínűleg olcsóbbak lesznek, nálunk pedig várhatóan drágábbak annál az összegnél, amit egy egyszerű átváltással kapunk.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid