Befuccsolt a Linshof, nem lesz német okostelefon

0

Emlékeztek még a Linshof I8-ra, ami egy bivalyerős okostelefon lett volna, egyenesen Németországból? Nos, úgy tűnik ez mégsem fog megvalósulni, mert a készülék gyártásáért felelős vállalat még az érdemi termék piacra dobása előtt földbe is állt.

A dolog nem csak azért szomorú, mert sosem fog ez a remek mobiltelefon a vásárlók kezébe jutni, hanem azért is, mert a Linshof elindított volna egy folyamatot, amelynek a keretein belül az európai mobilgyártás függetlenné válhatott volna az ázsiai manufaktúrák egyeduralmától.

LinshofPhone3

Persze az is lehetséges, hogy az egész eleve kacsa volt, és sosem akart a Linshof semmilyen termékkel előrukkolni. Pedig a honlap tanúsága szerint lett volna okostelefon és táblagép is a termékpalettájukban, csúcsspecifikációkkal, ráadásul nem is veszélyes áron. Az I8 380 dollárért kínált volna 5 colos AMOLED vagy IPS panelt, 80 GB-os belső tárhelyet, 3 GB RAM-ot és nyolcmagos processzort.

A német sajtó már egy hete pedzegette, hogy az egész valószínűleg egy nagy átverés, de most végleg eldőlt az okostelefon sorsa, ugyanis a Linshof bezárta kapuit. A honlapon ez látható: “Sajnáljuk, de bezártunk”. Egy rövid indoklás szerint mindez azért történhetett meg, mert a vállalat mögül kihátráltak a befektetők. Eleve kamu volt, vagy a balszerencse áradata fosztotta meg Németországot a saját okostelefon márkától? Ti mit gondoltok?

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid