Nyolcmagos mobil érkezik Németországból, 80 GB belső tárhellyel!

1

Hamarosan Németország nem csak a söreiről, vagy az autóiról lehet ismert, hanem az okostelefonjairól is. A Linshof cég ajánlata több, mint impresszív: 5 hüvelykes Full HD kijelző, nyolcmagos, 2.1 GHz-en ketyegő processzor, 3 GB RAM, és ez még csak a jéghegy csúcsa.

A mai napon leleplezett i8 a hardveres specifikációi alapján abszolút a prémium kategóriában fog versenyezni, és még a dizájnja is egyedi. A készüléket nem Kínában rakják majd össze, mégis nagyon baráti, 380 dolláros áron óhajtják piacra dobni.

LinshofPhone2

A kijelzőről érdemes tudni, hogy valószínűleg elérhető lesz IPS és Super AMOLED technológiával is, attól függően, milyen piacra szánják. Ami a decens hardveren és rendszermemórián kívúl még igazán figyelemreméltó, az a 80 GB-os belső tárhely. A Linshof mindezt úgy éri el, hogy egy 64 GB-os és egy 16 GB-os flash tárhelyet is beépít a mobiljába, az egyik a programoknak, a többi pedig a tárolandó dolgainknak lesz dedikálva. A gyártó szerint mindkettő a megszokottnál gyorsabb sebességgel fog dolgozni, az állítást az is alátámaszthatja, hogy mindkét memóriaegység a SanDisk műhelyéből kerül ki. A mobil szíve-lelke egy nyolcmagos 2.1 GHz-es processzor. Ehhez a már említett 3 GB RAM társul, ami gyorsabb, mint a megszokott modulok – legalábbis ezt állítja a gyártó.

LinshofPhone3

A hátlapi kamerát Sony CMOS szenzorral, illetve 28 mm-es széles látókörű lencsékkel szerelték fel, és 13 megapixeles fotókat készít. Az előlapon egy 8 megapixeles modul segítségével még élesebb lehet a videotelefonálás, vagy az általunk készített selfie. A mobilon a gyártó saját, Android 5.0 Lollipopra épülő felhasználói felülete fog futni, ami gyorsabb működést, mi több, reklámmentességet ígér. Kinézetre ez a felület a Samsung Touchwizének és a Microsoft Windows Phone-jának a keveréke. Az sem megszokott, hogy a virtuális gombok a kijelző aljának bal oldalára, míg az értesítési panel a jobb oldalára került.

A készülék hordozhatóságát egy 3100 mAh-s telep igyekszik biztosítani. Elektronikus iránytű, giroszkóp, GPS, Bluetooth 4.0, HDMI 1.4 3D támogatással, valamint NFC és WiFi/LTE kapcsolódási lehetőségek teszik teljessé a képet.  A megjelenés 2015 első negyedévében várható, az ár pedig több, mint baráti: 380 dollár (kb. 94 000 forint).

Linshof-i8

Érdekességképp megemlítjük azt is, hogy egy 10 hüvelykes táblagép ugyanezekkel a hardveres elemekkel illetve dizájnnal úgyszintén elérhető lesz, a különbség csupán a 9000 mAh-s telepben, illetve a kijelző 2048×1536-os felbontásában érhető tetten.

Nektek hogy tetszik?

PhoneArenaLinshof

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid