Befutott a filléres Redmi 13C is

0

Újabb belépőszintű okostelefonnal rukkolt elő a Xiaomi, megérkezett a Redmi 13C. A készülék már kapható Nigériában, de úgy tudni, hogy hamarosan már piacokon is forgalomba kerül majd. Az újdonság hasonlít ugyan a szintén nemreg debütált Poco C65-re, de azért akadnak eltérések a két telefon között.

A telefon nem csak az afrikai országban lesz kapható, nemrég feltűnt az amerikai Amazon oldalán is, és szerintünk más régiókban is tiszteletét teszi majd. Az újdonság sokban hasonlít a már említett Poco C65-re, de azért vannak különbségek. A Redmi 13C belsejében MediaTek Helio G85 lapkakészlet teljesít szolgálatot, a korábbi chipset mellé 4, 6 vagy akár 8 GB RAM is kerülhet a választott kiszereléstől függően. Ami pedig a háttértárat illeti, 128 vagy 256 GB-os opciók állnak rendelkezésre.

A készülék megjelenítője 6,74 colos, IPS LCD technológián alapul, felbontása HD+, képfrissítési frekvenciája pedig 90 Hz-es. A Redmi 13C hátoldalán 50 megapixeles elsődleges kamera foglal helyet, az f/1,8 rekeszértékű modult egy 2 megapixeles mélységérzékelő egészíti ki. Az okostelefon borítása alá 5000 mAh kapacitású akkumulátor került, ami támogatja a 18 wattos gyorstöltést. Amennyiben a készülékek követi az alapjául szolgáló Poco C65-öt, lesz a dobozában töltő, csak éppen 10 wattos.

A Redmi 13C Nigériában fekete és zöld árnyalatban kapható, a legolcsóbb konfiguráció 4 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral 43 ezer forintnak megfelelő helyi valutába kerül. A legjobban felszerelt kiszerelés 8 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel van felszerelve, ez a kiadás 47 ezer forinttal egyenértékű nigériai pénzt kóstál. Hogy aztán más piacokon mennyibe fog kerülni a készülék, az egyelőre egy remek kérdés.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid