Bejelentés nélkül érkezett a Huawei Ascend Y540

0

A Huawei piacra dobott egy pénztárcabarát, belépőszintű okostelefont, az Ascend Y540-et, viszont elmulasztotta hivatalosan bemutatni azt. A készülék már kapható bizonyos európai kereskedők forgalmazásában, mindössze 100-110 eurós áron.

Ezért az összegért egy kétmagos Snapdragon 200-as processzor kerül a motorháztető alá, ami 1.3 GHz-en ketyeg. A készülék csupán 1 GB RAM-ot kapott, ami elég kevésnek tűnhet, de ne feledjük, korántsem egy csúcsmodellről van szó. Az viszont mindenképpen üdvözölendő, hogy az Y540 egyszerre két SIM kártyát is fogad majd dual standby módban, azaz ha az egyik SIM kártyával telefonálunk, a másik addig nem lesz elérhető a hálózaton.

Ascend Y540

A megjelenítő egy 4.5 hüvelykes 480×854 felontású panel – akárcsak az előd Y530 esetében -, és a kamerák is változatlanok a korábbi generációhoz képest: 5 megapixeles modul a hátlapon, 0.3 megapixeles szenzor az előlapon. A belső tárhely csupán 4 GB-os, de szerencsére a készülék 32 GB-ig fogad micro SD kártyát. A mobilban egy 1950 mAh-s telep található, az operációs rendszer szerepét pedig az Android 4.4 KitKat tölti be a gyártó saját felhasználói felületével.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid