Bemutatkozott a Huawei Mate 60 RS Ultimate Design

0

Hosszú éveken át működött együtt a Huawei és a Porsche, ennek a kollaborációnak voltak a gyümölcsei a Porsche Design elnevezésű készülékek, amelyek különleges formatervvel rendelkező okostelefonok és okosórák voltak. A partneri viszony lezárult tavaly a Mate 50 RS Porsche Designnal, de ez nem tántorította el a Huaweit attól, hogy továbbra is prémium külalakkal bíró, egyedi termékeket tegyen le az asztalra. Új széria indul Ultimate Design néven, az első tag pedig a Mate 60 RS Ultimate Design névre hallgat.

Az okostelefon csak dizájn szempontjából jelent újdonságot, hardveresen egy Huawei Mate 60 Pro+ készülékről van szó.

Tehát ugyanúgy 6,82 hüvelykes LTPO OLED kijelzővel, Kirin 9000s lapkakészlettel, két 48, illetve egy 40 megapixeles hátlapi kamerával, valamint 5000 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, mint a szóban forgó modell. Sokkal figyelemreméltóbb változásokat eszközöltek a formatervén.

A Mate 60 RS Ultimate Design kerámia hátlapot és nyolcszög alakú kameraszigetet kapott. A készülék vörös és fekete árnyalatokban pompázhat, kéttónusú kivitelben. Az okostelefon megvásárlása nem csupán felsőkategóriás jellemzőket és egyedi külalakot, hanem számos kedvezményt is biztosít azoknak, akik Huawei kártyát igényelnek mellé.

Egy ilyennel a kézben ingyenes VIP lounge szolgáltatásokat vehetünk igénybe a repülőtereken, illetve a vasútállomásokon, plusz járatkésés biztosításban, ügyvédi tanácsadásban, sőt, lovasoktatásban is részesülhet, aki ilyesmit birtokol.

A kínai gyártó exkluzív Star Diamond védőtokokat is árul fekete és piros színben, ezek a készülék előlapját és hátlapját is egyaránt beborítják.


A Huawei Mate 60 RS Ultimate Design 16/512 GB-os kiszerelésben 604 ezer forintnak megfelelő jüant kóstál, a 16 GB RAM-mal és 1 TB háttértárral szerelt konfiguráció pedig 654 ezer forinttal egyenértékű helyi valutáért vehető birtokba. Az okostelefon nyílt értékesítése a következő hónapban kezdődik Kínában, globális forgalmazásról egyelőre nincs hír.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid