Belépőszintű ajánlat lett a Honor Pad X8 Lite

0

Júliusban mutatták be a Honor Pad 8 tabletet, eredetileg a kínai piacra, de hamarosan meghódít más régiókat is. A név hasonlósága alapján a Honor Pad X8 Lite a készülék testvére is lehetne, a táblagép nemrégiben tűnt fel a gyártó nemzetközi weboldalán. Az újdonság belépőszintű jellemzőket kínál, amivel még nem is volna semmi baj, viszont a belsejében igencsak ósdi lapkakészlet található.

A tablet 9,7 hüvelykes megjelenítővel rendelkezik, az LCD panelen összesen 1280 x 800 képpont sorakozik. A kijelző TUV Rheinland minősítéssel bír, amelyet azért kapott, mert kevesebb kékfényt bocsát ki, mint egy normál panel. A készülék burkolata alatt MediaTek Helio P22T lapkakészlet dolgozik, 32 GB belső tárhely és ismeretlen kapacitású operatív memória mellett, utóbbi remélhetőleg nem lesz kevesebb 4 GB-nál.

A fotózás nem lesz a Honor Pad X8 Lite erőssége, de minden bizonnyal akadnak majd olyan szituációk, amikor hasznunkra válhat a hátlapi 5 megapixeles, illetve a frontoldali 2 megapixeles kamera. A tablet belsejében 5100 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek töltése micro USB csatlakozón keresztül történik. A készülék meghatározó jellemzői közé sorolnánk a Bluetooth 5.1 modemet, valamint a Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac modult. Sajnálatos módon a fülhallgató kimenet nem képezi részét a felhozatalnak, hiánya számunkra is érthetetlen.

A kissé gyenge hardveres jellemzők hátterében az áll, hogy az újdonság nem is annyira új, hanem igazából egy újra kiadott Honor Tab 7. Öröm az ürömben, hogy a másfél évvel ezelőtt megjelent készüléket naprakész operációs rendszerrel kínálják, amely Android 12 alapokon nyugvó Magic UI 6.1 ökoszisztémát jelent.

A Honor Pad X8 Lite menta árnyalatban lesz  kapható, de azt egyelőre nem tudni, hogy milyen áron és mely régiókban. Wi-Fi only és LTE modemmel szerelt változatot is forgalmaznak majd, a feltételezések szerint a vételár nem lesz több 200 dollárnál.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid