A belépőszintű Redmi 10A is feltűnt a színen

0

Igazából már a múlt hónapban feltűnt ez a készülék, egyfelől a szintetikus tesztalkalmazás Geekbench, másfelől az FCC adatbázisában. Az okostelefon most újra megjelent a színen, ezúttal a kínai telekommunikációs iroda, vagyis a TENAA listázásában, ahol a 220233L2C modellszámot viseli, és ahol szinte az összes fontosabb jellemzője lelepleződött.

A Redmi 10A egyértelműen a büdzsé kategóriás mobilok szegmensében arathat sikereket. Az okostelefon egy 6,53 colos, IPS LCD képernyővel lesz felszerelve a telekommunikációs iroda oldala szerint a megjelenítőn 1600 x 720 pixel sorakozik.

A Redmi 10A belsejében egy MediaTek Helio G25 lapkakészlet teljesíthet szolgálatot, ami pedig az operatív memóriát és a háttértárat illeti, négyféle kiszerelésre lehet számítani: 2/32 GB-os, 3/32 GB-os, 3/64 GB-os, valamint 4/128 GB-os variánsok kerülhetnek forgalomba.

A TENAA adatlapja szerint a készülék energiaellátását egy 4900 mAh kapacitású akkumulátorra bízza majd a gyártó, a támogatott a töltési metódus egyelőre ismeretlen. A Redmi 10A Android 11 operációs rendszerrel debütálhat, a rendszert a MIUI 12.5 felhasználói felület csinosítja, és látja el extra funkciókkal.

Az oldalon található gyűjtésnek köszönhetően azt is tudjuk, hogy a készüléket lehet majd bővíteni micro SD kártyával, rendelkezni fog ujjlenyomat-olvasóval, illetve a telefon méreteit is közlik, amely 164,9×77×9,0 mm-es lesz. Azt, hogy mikor jelenik meg a készülék, illetve mennyiért, a TENAA ugyan nem tisztázza, de ha a mobil megkapta a forgalomba kerülése szükséges engedélyeket, akkor valószínűleg már nem kell sokat várni a hivatalos leleplezésre sem.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid