Rendereken a Google Pixel 7 Pro

0

Habár a Google Pixel 7 készülékek bemutatója még odébb van, már most elkezdtek szállingózni a különböző értesülések, illetve vizuális anyagok a készülékek kapcsán. Az alábbiakban megtekinthetjük a zászlóshajó páros Pro tagját, amelynek formatervét az OnLeaks által készített renderelt képek buktatták le.

Már a legelején kénytelenek vagyunk leszögezni, hogy még ha ezek a renderek valós forrásokon alapulnak is, a Google Pixel 7 okostelefonok leleplezéséig októberig várni kell, vagyis a készülékek dizájnja addig még bőven változhat.

Az itt látható képekből arra következtethetünk, hogy a keresőóriás ragaszkodni fog a jelenlegi generáció külalakjához, amelyen nem eszközölnek forradalmi változtatásokat. Hasonló körvonalak, kamerakiépítés, igazából szinte minden majdnem ugyanúgy marad.

A Google Pixel 7 Pro állítólag 6,7-6,8 körüli képátlóval rendelkező, ívelt képernyővel lesz felszerelve, amelynek felső kerete alatt, középre igazítva lesz a szeflikamerának szánt kivágás. A gyártás során nem meglepő módon OLED panelt használnak, a képernyő magas képfrissítési frekvencia mellett jeleníti meg a tartalmakat, de már ez sem számít újdonságnak. A készülék alsó részén két rácsot találni, ezek közül az egyik a hangszórónak adhat otthont.

A töltés és a vezetékes adatátvitel továbbra is USB-C porton keresztül történik majd, a hálózati kártya foglalata pedig a bal oldalra került. Jobb oldalon találni a bekapcsoló és a hangerőszabályzó billentyűket. Amit még tudunk, az az, hogy a Google Pixel 7 Pro állítólag 163 x 76,6 x 8,7 mm-es méretekkel rendelkezik majd, de a kameradudornál 11,2 mm-re nő a vastagság.

A csinos renderek tehát lehetnek teljesen autentikusak is, ennek ellenére a készülék végleges külalakja még változhat a megjelenésig. Mindenesetre ha már most csorogni kezdenek az információk és a képek a Google Pixel 7 telefonok kapcsán, az azt jelenti, hogy fogunk még róluk rengetegszer hallani az októberi bemutatóig.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid