7 colos kijelzővel és csúcshardverrel érkezhet a Vivo X Note

0

Egy ideje már lehet hallani különböző pletykákat arról, hogy a Vivo szeretné feltámasztani az innovatív technológiákat felvonultató, csúcskategóriás hardverrel szerelt készülékeit, amelyeket a NEX széria foglal magában. Nagyjából eddig a pillanatig mindenki meg volt róla győződve, hogy a soron következő, a sorozatba tartozó okostelefon a NEX 5 nevet kapja, de néhány friss, Kínából eredő feltételezés szerint a mobil Vivo X Note néven jelenik meg, méretes kijelzővel és felsőkategóriás jellemzőkkel.

A készülék esetleges neve felveti a kérdést, hogy vajon lesz-e beépített érintőtolla, vagy stylus-támogatás, de erről a szivárogtatók még nem beszéltek. Azt viszont tudjuk, hogy az okostelefon lehetséges modellszáma a V2170A, a készülék állítólag már eljutott azokhoz a kínai hatóságokhoz, amelyek a forgalomba kerüléshez szükséges tanúsítványokat állítják ki. A pletykák szerint a Vivo X Note elnevezés csak a kínai piacon lesz érvényes, az okostelefon egy másik változata NEX 10 Pro-ként fog megjelenni.

A Vivo Note X jellemzői minden bizonnyal ki fogják elégíteni a csúcskategóriás phabletre vágyó vásárlóközönség igényeit. A megjelenítő 7 hüvelykes képátlóval, AMOLED panellel, QHD+ felbontással, valamint 120 Hz-es képfrissítéssel rendelkezhet, vagyis elsőrangú lesz tartalomfogyasztásra és játékra egyaránt.

Vivo NEX 3

A fényképészeti képességek is a topon lesznek, az elsődleges képrögzítő egysége egy 50 megapixeles Samsung GN1 modul lehet, amely mellé 48 megapixeles Sony IMX598, 12 megapixeles Sony IMX663, valamint 8 megapixeles Omnivision OV08A10 egység kerülhet, utóbbi egy telefotó megoldás 5x optikai zoommal.

A készülék energiaellátását egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosíthatja, amely támogatja a 80 wattos gyorstöltést. A Vivo X Note állítólag 168 x 76,5 x 9,2 mm-es méretekkel, illetve 221 grammos tömeggel rendelkezik. A megjelenés pontos ideje és az ár sajnos még nem ismert.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid