Bemutatkozott a Redmi 9A és a Redmi 9C

0

A Redmi 9 után leleplezték a széria két további tagját, a 9A-t és a 9C-t, amelyek vadonatúj processzort, méretes akkumulátort és filléres árcédulát kaptak.

A két mobil Malajziában debütált, és első körben itt is fognak megjelenni. A cikk írásakor még nem tett közzé részletes specifikációlistát a Xiaomi, de a főbb jellemzőket elárulták.

Redmi 9A

A Redmi 9A lesz az olcsóbb modell, ez átszámolva mindössze 85 dollárba (~27.000 Ft) kerül majd. Ezért az összegért egy 6,53 colos HD+ kijelzőt kapunk csepp alakú notch-csal, illetve a szintén most debütált vadonatúj Helio G25 processzort, amihez 2 GB RAM és 32 GB tárhely tartozik.

A mobil akkumulátora 5000 mAh-s, ami az energiatakarékos összetevőkkel valószínűleg kimelekedő üzemidőt nyújt majd. Ami a kamerákat illeti, a hátoldalon egyetlen 13 MP-es szenzor található, előre pedig egy 5 MP-es egység került.

Redmi 9C

A Redmi 9C-be ugyanazt a 6,53 colos HD+ kijelzőt szerelték, de a processzor szerepét itt már a Helio G35 tölti be, ami a G25-tel együtt mutatkozott be szintén a mai napon. A 2 GB RAM és a 32 GB tárhely pedig változatlan.

Az 5000 mAh-s aksi is ugyanaz, illetve az 5 MP-es szelfikamera, a hátlapi 13 MP-es szenzor mellé viszont került két másik kamera is. Ezek részletei azonban egyelőre nem ismertek.

A Redmi 9C nagyjából 100 dollárba kerül majd (~32.000 Ft).

Forrás: Xiaomi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid