Kihagyhat egy nagy újítást a Huawei Mate 40 sorozat

0

Korábban voltak arra utaló pletykák, hogy a Huawei Mate 40 szériába bekerülhet az első kijelző mögé épített szelfikamera, amit a Visionox fejlesztett, a legfrissebb hírek szerint azonban ez nem fog megtörténni. Egy másik Huawei készülék viszont megkaphatja a fejlesztést.

A Visionox nem olyan régen bejelentette, hogy elkészültek a világ első kijelző mögé épített láthatatlan kamerájával, ami már készen is áll a tömeggyártásra. Az is szóba került pletyka szinten, hogy az ősszel érkező Mate 40 mobilok megkaphatják a technológiát, egy ismert kínai forrás azonban most cáfolta ezt. A Digital Chat Station néven működő mikroblogger azt állítja, hogy már vannak információi a Mate 40 prototípusáról, amelyen nincs kijelző alá épített kamera.

Egyébként teljesen logikus, hogy a Mate 40 sorozatból kimarad a fejlesztés, ugyanis valószínűleg még nem áll olyan szinten a technológia, hogy bekerülhessen egy mainstream csúcsmobilba. A Huawei azonban még idén kiadhatja a Mate S2-t is, ami a 2015-ös Mate S utódja lesz, és ezt már nem feltétlenül a nagyközönségnek szánják. A mobil fő célja az lehet, hogy új technológiákat mutassanak be rajta, és ez már megkaphatja a várva várt fejlesztést.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid