Mecool KM9 Pro (2020) bemutató – Android 10-es TV-okosító nagy tudással

0

A Mecool KM9 Pro egy remek kis masina a TV-okosítók világában, most pedig megérkezett a frissített, 2020-as változata, ami már gyárilag Android 10-re épülő, magyarul is tudó Android TV rendszerrel érkezik.

A Mecool KM9 Pro 2020-as kiadása két verzióban jelent meg, a 2 GB RAM-mal szerelt Classic mindösze 47,99 dolláros áron rendelhető elő, a 4 GB RAM-os Deluxe modell pedig 67,99 dollárért. Ez az ismertető most az utóbbiról fog szólni, de mindkettő megéri az árát. (Vámmentes szállítás: EU Priority Line.)

Külső

A Mecool KM9 Pro műanyagból készült, és igazából nem egyéb, mint egy 10 x 10 x 1,75 cm-es kis doboz, ám ebben egészen nagy erő lakozik. Az masina nem nyom többet, mint 150 gramm, szóval az ember simán beledobhatja a hátizsákba, egy könnyen hordozható tévé okosítóval van dolgunk.

Csatlakozók terén nagyon jól állunk, továbbra is kapunk két teljes méretű USB portot, az egyik 3.0, a másik pedig 2.0 szabványú, ott van továbbá a HDMI kimenet, az RJ45 hálózati port, a micro SD kártya foglalat, valamint az AV csatlakozó.

A TV-okosító mellé természetesen kapni fogunk egy Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikáló távirányítót is, ami lehetővé teszi a hangalapú vezérlést.

Funkciók

Na ebben dúskálni fogunk, ha megvesszük a készüléket. A masina lelke egy multimédiás eszközökben sűrűn alkalmazott Armlogic lapkakészlet, mégpedig az S905X2, a négymagos és 64 bites konstrukció 4 GB RAM-mal, valamint 32 GB belső tárhellyel lett kiegészítve, így nem okoz neki gondot a 4K felbontású videók és egyéb tartalmak röccenésmentes megjelenítése.

A TV-okosító belsejében Bluetooth 4.0 modemet, valamint az 5 GHz-es frekvenciát is támogató WiFi modult találunk. A Mecool KM9 Pro (2020) Android 10 operációs rendszert futtat, ráadásul egy olyan verziót, amit teljes mértékben a nagy képernyőre fejlesztettek (Android TV). Természetesen megkapjuk a teljes Google-támogatást is, van többek között Play Áruház a masinán, ahonnan számos alkalmazás letölthető. A fontosabbak persze már előre telepítve vannak, mint a YouTube, a Netflix és hasonlók.

 

A Mecool KM9 Pro 2020-as kiadása két verzióban jelent meg, a 2 GB RAM-mal szerelt Classic mindösze 47,99 dolláros áron rendelhető elő, a 4 GB RAM-os Deluxe modell pedig 67,99 dollárért. (Vámmentes szállítás: EU Priority Line.)

 

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid