Bemutatkozott a Xiaomi Mi 4s

0

Tegnap mindenhol a Xiaomi Mi 5 leleplezéséről olvashattatok a mobilos oldalakon (köztük nálunk is – természetesen), de ne felejtsük el a hype vonaton ülve, hogy a kínai gyártó egy másik készüléket is bemutatott: nézzük mit érdemes tudni Xiaomi Mi 4s-ről.

Ez a telefon nem a barcelonai MWC-n lett prezentálva, hanem Pekingben, méghozzá nyomós okkal. A Xiaomi Mi 4s ugyanis főleg egy Kínának szánt készülék lesz, de egy nap hozzánk is eljuthat.

Xiaomi-Mi-4S-02

A Mi 4s nevéhez hűen a 2014-es csúcsmobil egy átszabott verziója. A meghajtásról egy Snapdragon 808-as gondoskodik 3 GB RAM társaságában. A kijelző 5 colos, felbontása Full HD, ami 441 ppi-s pixelsűrűséget jelent. A belső tárhely igen méretes – 64 GB -, de ezt még egy microSD kártyával is bővíthetjük.

Xiaomi-Mi-4S-03

A kamerák terén sem szégyenkezhet a Mi 4s: a hátlapi 13, illetve az előlapi 5 MP-es egység biztosan remekül helyt fog állni. Az igazán ínyenc extrák viszont csak most következnek: a 4s méretéhez képest egy igen nagy, 3260 mAh-s akksival fog érkezni. Ezenkívül kapunk még ujjlenyomat-olvasót a hátlapon, illetve USB-C csatlakozót is. Szoftveres oldalon pedig a Xiaomi saját, MIUI 7-es felületével érkezik a készülék, ami az Android 6.0-n alapszik.

A Mi 4s megjelenése tehát egyelőre csak Kínában biztos, itt 260 dollárárnak megfelelő jüanba fog kerülni.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid