Bemutató videókon a Samsung új, Android 12-es felülete, a One UI 4

0

Nemrég tartották a Samsung fejlesztői konferenciáját, az SDC 2021-et, amelyen rengeteg szoftveres újítást lepleztek le, és többek között szó esett a vállalat új mobilos felületéről, a One UI 4-ről is, aminek már folyamatban van a bétatesztelése. Ha érdekel, hogy milyen lesz a Galaxy telefonok szoftvere az Android 12-es frissítés után, akkor pedig van két remek bemutató videónk erről.

A fejlesztői konferenciával egy időben a Samsung kiadott egy kétrészes videósorozatot, ami a One UI 4 felületét és újításait mutatja be. Egyrészt átszabták a dizájnt az Android 12-höz igazodva, itt is a beállított háttérképnek megfelelően változnak a színek a teljes menürendszerben és a gyári alkalmazásoknál is:

Szó esik továbbá a kamera megújult felületéről, valamint az adatvédelemről is, folyamatosan jelzést kapunk például arról, ha éppen használatban van a telefonunk kamerája vagy mikrofonja, így le tudjuk fülelni a kémkedő appokat. Ez persze csak pár példa volt, rengeteg újítást hoz a One UI 4, amik az alábbi két videón megtekinthetők, illetve egy kicsit szó esik az új Windows-felületről is, ami a One UI Book 4 nevet viseli.

Íme a második rész:

Végül íme egy rövidebb reklámvideó, ami szintén a One UI 4-ről szól.

A Samsung valószínűleg még idén megindítja az Android 12-re épülő One UI 4 frissítéseket az újabb csúcsmodellek esetében, minden bizonnyal az S21 szériával kezdenek, majd szépen sorban a többi frissebb zászlóshajó, illetve más modellek is megkapják majd. Azt viszont érdemes tudni, hogy régiónként eltér a frissítés ideje, tehát lehet, hogy kicsit többet kell várni, hogy nálunk is meginduljon a folyamat. Összesen egyénként rengeteg Samsung mobilra jöhet az új Android, íme egy korábbi, nem hivatalos lista.

Hogy tetszik a Samsung új felülete? Várod már a frissítést?

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid