Bemutatták az Asus ZenFone C-t

0

A tajvani gyártó Malajziában mutatta be legújabb, belépőszintű okostelefonját, a ZenFone C-t. A készüléket a 4-es számú ZenFone leváltására szánják, és a vékonyabb pénztárcájúak számára készült.

A készülék dizájnja szinte teljes mértékben a ZenFone 4-re hajaz, azonban hardver terén történt néhány változtatás, vagy ha úgy tetszik előrelépés. Cikkem tárgya ugyanis egy picit nagyobb képátlójú kijelzőt kapott, ami ebben az esetben egy 4.5 hüvelykes panelt jelent, mégpedig 480×854-es felbontással.

Asus ZenFone C Specifikacio

A mobil lelke egy Intel Atom Z2520-as processzor, ami 1.2 GHz-en duruzsol, de van itt még 1 GB rendszermemória, valamint 8 GB belső tárhely is. Kamerák terén nem történt nagy változás: az előlapon egy 0.3 megapixeles, a hátlapon pedig egy 5 megapixeles modul található, ám utóbbi mellől ezúttal nem maradt el a LED villanó sem.

Az akkumulátor mérete is gyarapodott, a korábbi 1600 mAh-s telepet egy 2100 mAh-s battériára frissítették az Asus mérnökei. A készüléken Android 4.4 KitKat fut, és előreláthatólag három színben lesz kapható: feketében, fehérben, illetve pirosban. A mobil következő hónapban startol Malajziában, és egy átszámítva kb. 97 dolláros összeget kell majd érte kifizetni.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid