Képen a HTC új csúcsmobiljai

0

Már többször láthattunk kiszivárgott fotókat a HTC következő csúcsmobiljáról, ezek azonban nagy valószínűséggel nem a végleges készüléket ábrázolták, jó esetben is inkább csak korai prototípusok voltak. A most napvilágra került renderelt kép viszont akár valódi is lehet.

A fotó első ránézésre csak egy jól megszerkesztett koncepciónak tűnik, de mivel az egyik leghíresebb kiszivárogtatótól, Evan Blass-től (@evleaks) származik, így érdemes komolyan venni.

HTC-One-M9-plus1

A képen két készülék is látható, és ez nem véletlen. Az egyik az alap HTC One M9 lehet, a másik pedig egy nagyobb változat, ami talán M9 Plus vagy M9 Max néven érkezik majd. A sima M9 esetében észrevehető, hogy elég sokat vékonyodott a káva, az előlapi dupla hangszóró viszont úgy néz ki elsőre, mintha eltűnt volna. Szerencsére erről nincs szó, alul és felül látható a nyoma, csak nem annyira feltűnő, mint eddig.

A nagyobb modellen leginkább a kijelző alatti Home gomb szúrhat szemet, ami valószínűleg azért kerül beépítésre, hogy legyen hová tenni az ujjlenyomat-olvasót.

htc-m9-leak

A kép valódisága tehát még nem biztos, de a kiszivárogtató nagyon jó kapcsolatokkal rendelkezik, és nagyrészt megbízható információkkal szolgál. A HTC korábbi zászlóshajóiról is Evan Blass rántotta le a leplet.

Az új HTC mobilok bemutatója március 1-jén várható, azaz nagyjából egy hónap múlva minden kiderül.

@evleaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid