Leépítések várhatók a Sony mobilos részlegénél

0

A sötét felhők egyre csak gyarapodni látszanak a japán vállalat mobilos részlege felett. Nemrég még az is szóba jött, hogy cég teljes egészében eladná az okostelefonos divíziót, most pedig várható elbocsátásokról adott hírt a Reuters.

Ezer munkavállalójától válhat meg a Sony Mobile Communications, a leépítést február 2-án jelentik majd be hivatalosan – állítják a Reuters munkatársai. Ez a szám hozzáadódik azoknak az elbocsátandó alkalmazottaknak a számához, akiknek az elküldéséről már tavaly döntöttek.

A szomorú jelenség elsősorban a kínai és európai Sony dolgozókat fogja érinteni. 2016 márciusában megtörténnek a leépítések, addigra a Sony mobiltelefonos stábja elveszíti dolgozóinak 30 százalékát. Mi lesz veled Sony?

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid