Különleges hátlapokon dolgozhat a Samsung a Galaxy S6-hoz

0

Rengeteg – akár egymásnak ellentmondó – pletyka hallható a Samsung készülőben lévő zászlóshajójáról, és az egyik legérdekesebb most Lengyelországból érkezett. A szóbeszéd szerint a dél-koreai gyártó jelen pillanatban is különféle hátlapokkal kísérletezik, amelyek mindegyike egy-egy különleges funkciót adna a Galaxy S6 meglévő képességeihez.

Ha felidézzük, hogy milyen hátlapok készülnek a Galaxy Note 4-hez, akkor talán nem is tűnik annyira vad pletykának az, ami most következik, viszont itt nem csak Qi töltést vagy S View-t támogató megoldásokról van szó.

Az első és egyben legérdekesebb hátlapi panel az állítólag optikai képstabilizátorral szerelt 20 megapixeles kamerát bővítené plusz lencsékkel és szenzorokkal. Egy másik hátlapon egy ultra energiatakarékos e-ink kijelző lenne, amelynek segítségével az S6 e-book olvasóként is helytállna, és két megjelenítővel rendelkezne, akárcsak az orosz YotaPhone sorozat modelljei.

E-ink tok S6hoz

Végül, de nem utolsó sorban olyan tokokról is szó van, amelyek az S-Health alkalmazás funkcionalitását növelnék meg. Az egyik például tartalmazna egy vércukormérőt, és képes lenne az adatokat egyből a felhőbe tölteni, hogy az orvos mihamarabb át tudja tekinteni az eredményeket. Megjegyzem, a Galaxy Note 4 is képes pulzust, valamint véroxigénszintet mérni.

Sajnos valódi fényképek nem igazolják a szóbeszédet, így érdemes fenntartásokkal kezelni a fenti állításokat. Az egész egyébként valahol egy kicsit hajaz a Google moduláris telefonjára, a Project Ara-ra, hiszen a számos variálható hátlap segítségével minden vásárló egy kicsit közelebb kerülhetne álmai Samsung Galaxy S6-osához. Reméljük, ez nem csak üres szóbeszéd.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid