Bemutatták az első készüléket a Huawei új rendszerével, a Harmony OS-sel

0

Megérkezett az első eszköz, amin az új Harmony OS fut, és ahogy arról már korábban is beszámoltunk, nem egy okostelefonról van szó, hanem egy okos TV-ről, amely a Honor neve alatt fut. Nézzük, mit kell tudni a Honor Vision TV-ről!

Egész pontosan két új TV érkezett, a Honor Vision és a Honor Vision Pro. Mindkettő 55 colos, 4K felbontású IPS panelt használ, és a Huawei saját fejlesztésű speciális hardvere, a 4 magos Honghu 818 dolgozik bennük, ami gyakorlatilag egy okostelefon erejével ruházza fel a masinákat.

A leglátványosabb eltérés a sima és a Pro verzió között, hogy utóbbi kapott egy pop-up szelfikamerát. Igen, pont olyat, mint néhány újabb okostelefon. Ez a készülék tetejéből jön elő szükség esetén, és alkalmas 1080p-s videóhívások lebonyolítására. Arra is gondoltak a fejlesztők, ha esetleg valaki a falra tenné a TV-t, ezért 10 fokkal lefelé is állítható a kamera.

Ezen kívül a Pro változat kapott egy 6 darab mikrofonból álló rendszert, valamint 4 helyett 6 darab 10W-os hangszóró van benne. A RAM mennyisége mindkét esetben 2 GB (médialejátszásra és alap dolgokra bőven elég), a belső tárhely pedig 16 GB az alap modellnél és 32 GB a Pro kiadásnál.

Az új Honor Vision tévék mindössze 6,9 mm vékonyak a széleken, és minden modern kommunikációs szabvánnyal ellátták őket, amikre szükségünk lehet. A készülékek elsőként Kínában fognak megjelenni, és jó eséllyel el sem jutnak máshova, amit nagyon sajnálunk, főleg az árak ismeretében. Az alap verzió átszámolva mindössze 156 ezer Ft-ba kerül majd, a Pro modell pedig 197 ezer Ft-ba.

Forrás: XDA

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid