Bemutatták az LG G Vista 2-t

0

A tavalyi LG G Vista utódát az egyik amerikai mobilszolgáltató, az AT&T jelentette be. Az LG G Vista 2 névre hallgató okostelefont egy nyolcmagos processzor – valószínűleg a Snapdragon 615 – hajtja, és egy 5.7 colos Full HD kijelzőt kapott.

A készülék belsejében 2 GB RAM, valamint egy 16 GB-os bővíthető belső tárhely található. Fényképeket készíteni a hátlapra szerelt 13 megapixeles, illetve az előlapon lévő 5 megapixeles kamerákkal lehetséges. Nem maradt ki a lézeres autofókusz és a manuális beállítási lehetőségek sem.

LG Vista 2

A Vista 2 már gyárilag Android Lollipop rendszert futtat, ráadásul egy stylus is jár a készülékhez. Ha már a rendszert emelgettük, a mobil ismeri az olyan, sokak által kedvelt, és tipikus LG védjegynek számító funkciókat, mint például a Knock On (koppintással ébresztés), a Knock Code (koppintásmintával való feloldás), a QSlide (ablakos alkalmazásfuttatás), vagy a Quick Memo. Az AT&T nem fedte fel a készülék árát, és sajnos még azt sem lehet tudni, hogy más országokban megjelenik-e az LG G Vista 2.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid