Bemutatták az ultravékony Micromax Canvas Silver 5-öt

1

A Micromax bemutatta a Canvas Silver 5-öt, ami egyike a világ legkarcsúbb mobiljainak. Ha azt is hozzávesszük, hogy a kamera egy cseppet sem emelkedik ki a házból, akkor talán ez most a valódi vékonysági rekorder a maga 5.1 mm-ével. 

Micromax Canvas Sliver 5

Persze most lehetne azzal jönni, hogy ennél a készüléknél az Oppo R5 és a Vivo X5 Max is vékonyabb papíron, de az említett gyártók nem voltak képesek teljes mértékben belesüllyeszteni a kamerát a készülékeikbe, míg az indiai Micromax igen.

Micromax Canvas Sliver 5-

A papírvékony mobil egy 4.8 colos AMOLED kijelzőt kapott, egyelőre ismeretlen felbontással, de úgy tudjuk a megjelenítőt Gorilla Glass 3 védi. A processzorválasztásból hamar kiderül, hogy nem egy csúcsmodellről van szó, hiszen a karcsú újdonságot a négymagos Qualcomm Snapdragon 410 hajtja, amely mellé 2 GB RAM és 16 GB-os belső tárhely került, utóbbi szomorú módon nem bővíthető. A készülék egyik legfőbb attrakciója ugyebár a kitüremkedés nélküli 8 megapixeles hátlapi kamera, ennek belsejében egy Sony gyártmányú IMX219 szenzor csücsül. Az előlapon egy 5 megapixeles egység található, önfotózásra ez teljesen jó.

Micromax Canvas Sliver 5--

A készülék nem csak vékony, de szinte hihetetlenül könnyű is, 97 grammját valószínűleg alig érzi az, aki kézbe veszi a Canvas Silver 5-öt. Az akkumulátor mérete 2000 mAh, ami elsőre nem hangzik túl soknak, de a mobil dizájnját tekintve mindenképp örvendetes, hogy a Micromax nem adta ennél alább. Érdekességképp megjegyzem, hogy a 0.3 mm-rel vékonyabb Vivo X5 Max egy 2300 mAh kapacitású akkut kapott, de ez egy jóval méretesebb mobil, hiszen 5.5 colos kijelzővel bír.

A Canvas Silver 5 a régiótól szokatlanul mindössze egy SIM kártyát kezel, viszont van LTE modemünk, és Android Lollipop fut a készüléken. A mobil nyugati pénznemre átszámítva 280 dollárért lesz kapható, az értékesítés a következő hónapban indul.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid