Bemutatták a MediaTek Helio P25 lapkát

0

A MediaTek egy újabb lapkával gazdagította a Helio P családot, ami a Helio P25 nevet kapta a keresztségben. A chipsetben nyolcmagos processzor dolgozik, és támogatja a duál kamerakiépítéseket. 

A lapkát arra tervezték, hogy még jobb képminőséget biztosítson, és még inkább kihasználja a duál kamerás okostelefonok képességeit. A Helio P10-et és P20-at váltó chipset ráadásul kombinálja a duál kamerák támogatását az energiahatékonysággal.

A chipset fejlett kamera effektusokat kínál úgy, hogy közben egy egészen mérsékelt árcédulát kap – videó HDR, gyors fókuszálás stb. – teszi ezt maximum 24 megapixeles “sima”, illetve 13+13 megapixeles duál kamerakiépítések esetén.

A nyolcmagos processzor ARM Cortex-A53 magokat használ, amelyek órajele legfeljebb 2.5 GHz, ehhez társul egy 900 MHz-re skálázott Mali-T880 grafikus gyorsító. A 16 nanométeres eljárással készült lapka 25 százalékkal jobb energiahatékonyságot kínál elődeinél, mindezek mellett támogatja az akár 6 GB-os rendszermemória modulokat, és természetesen az LTE hálózatokat is. Az első Helio P25 lapkakészlettel szerelt okostelefonok 2017 első negyedévében várhatóak.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid