Bevezető akcióban a LONGER LK4 X 3D nyomtató

0

Ha valaki most szeretne belekóstolni a 3D nyomtatás világába, és a kalandot egy megfizethető árú, de képességeit tekintve jól felszerelt készülékkel kezdené, akkor érdemes lesz elgondolkodni a LONGER LK4 X beszerzésén. A 3D nyomtató most kedvező áron rendelhető a gyártó saját weboldaláról, ráadásul európai raktárból küldik, így nem lesznek extra költségek, illetve a szállítási idő sem tart hetekig.

A LONGER LK4 X 3D nyomtató most 299 helyett 279 dolláros áron rendelhető a 20LK4X kuponnal, a vételár így megközelítőleg 108 ezer forintra jön ki. További részletek és megrendelés ezen a linken!

LONGER LK4 X bemutató

Rengeteg oka van annak, hogy miért érdemes ezt a készüléket választani. Az egyik első és talán legfontosabb az, hogy a szerkezet 95 százalékban már előre össze van szerelve. Nem mindenki szeret barkácsolni, így aztán módfelett szimpatikus, hogy a mindössze 6 lépésből álló összeszerelés csupán 10 percet igényel az életünkből.

A LONGER LK4 X rengeteg anyaggal kompatibilis, töltőanyag gyanánt használhatunk PLA, TPU, ABS és PETG filamentet is. A kettős fogaskerékkel ellátott extruder 5:1 redukciós aránnyal, erősebb és pontosabb filament vezérléssel büszkélkedhet. Az egyik fontos extra az automatikus szintezés, amelyet a gép 16 ponton hajt végre, ennek köszönhetően még egyenletesebb lesz a felület.

A nyomtató rendelkezik egy beépített, 4,3 hüvelykes színes érintőkijelzővel, amelynek segítségével sokkal egyszerűbb lesz a gépezet irányítása. A megjelenítőn valósidejű nyomtatási információk jelennek meg, a felhasználói felületet barátságosra optimalizálták, a terveket akár egy memóriakártyáról is elindíthatjuk.

Hogy munka közben elkerüljük a deformációt, duál ventillátoros fúvókakészlet hűti az elkészült idomokat, amelyek maximális mérete egyébként 220 x 220 x 250 mm-es lehet, miközben az átlagos nyomtatási sebesség 180 mm másodpercenként.

A LONGER LK4 X vezérlését egy 32 bites, nyílt forráskódú és rendkívül csendes alaplap végzi. A masina dupla nyomtatás-folytatás funkciót kapott, ami azt jelenti, hogy nincs ok a pánikra, ha kifogyott a töltőanyag, vagy ha netán elment az áram, a működtetésért felelős szoftver algoritmusai elmentik az éppen aktuális folyamatot, amelyet onnan lehet folytatni, ahol az félbemaradt.

A töltőanyagot kibocsátó tefloncsőn is fejlesztettek, amely mostantól sokkal jobban ellenáll a magasabb hőmérsékleteknek, így aztán eldugulni sem fog. Lehetne még hosszan sorolni az előnyöket, ha további részleteket szeretnél, akkor kattints bátran ide!

Még egyszer jöjjenek a rendelési információk:

A LONGER LK4 X háromdimenziós nyomtató most 299 helyett 279 dolláros áron rendelhető a 20LK4X kuponnal, a vételár így megközelítőleg 108 ezer forintra jön ki. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: LONGER

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid