Bevezették az eddigi legnagyobb változást a Twitter történetében

0

A Twitter a világ fejlettebb részein igen nagy népszerűségnek örvend, de nem növekszik olyan mértékben, mint amit elvárnak a részvényesek. Éppen ezért radikális változást vezettek be.

A Twitter indulása óta 140 karakter a bejegyzések maximális hossza, tulajdonképpen ez volt a platform védjegye, mostanra azonban valamennyire változtak a felhasználói igények, így végül a közösségi oldal is újítani kényszerült. Néhány régióban már korábban 280 karakterre emelték a limitet, most pedig világszerte bevezették a változtatást.

A hivatalos közleményből kiderül azonban, hogy az újítás nem fog jelentős változásokkal járni, azaz nem lesz nehezebben átlátható az oldal a hosszabb bejegyzések miatt. Korábban a tweetek 9%-a érte el a 140 karaktert, most pedig érdekes módon csak 5% lépi ezt túl, és a 280 karakteres limitet csak a posztok 1%-a éri el.

Hazánkban valamiért nem annyira elterjedt a Twitter, mint a világ más részein, de ha te esetleg használod, akkor kövess be minket itt is: Napidroid a Twitteren

forrás: Twitter

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid