Már javában készül a Samsung Galaxy Note 9

0

A Samsung Galaxy Note 7 bukása után a Galaxy Note 8 előtt hatalmas feladat áll, hiszen feledtetnie kell elődjének keserű emlékét. A készülék startja óta azonban úgy tűnik, hogy ez nagy valószínűséggel sikerülni is fog. Nem csoda tehát, hogy a dél-koreai gyártó már a következő generáción dolgozik.

Néhány apróbb pletyka már elkezdett szállingózni a készüléket illetően – lehet majd benne például kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó -, a legfrissebb értesülések pedig megerősíteni látszanak azt, hogy a telefon valóban a Note 9 névre fog hallgatni (bár ez nem túl meglepő). Sőt, ezen felül a mobil belsős kódneve is napvilágra került, és ha minden igaz, akkor “Crown”-nak (korona) keresztelték a projektet, ami a Samsung Galaxy Note 9 fejlesztését takarja.

A szóbeszéd egyébként a gigászi tech vállalat hazájából, vagyis Dél-Koreából ered, több helyi médiaorgánum állítja, hogy egy alkatrész beszállító szellőztette meg az értesüléseket. A The Bell nevű koreai hírügynökség még ennél is tovább megy, és idézi ennek a bizonyos hardverellátónak az egyik munkatársát, akinek állítólagos nyilatkozata szerint a Note 9-hez szükséges komponensek gyártását már a jövő év első negyedévében meg fogják kezdeni.

Végszóként annyit tudnánk hozzáfűzni, hogy a telefon fejlesztésének ilyen korai szakaszában még nem érdemes készpénznek venni semmilyen hírt, ami vele kapcsolatosan nyilvánosságra kerül. Még akkor sem, ha olyan logikus, és teljesen valószerű, mint a fent olvashatóak.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid