BEZIOR S500 Max: nagy méretű városi roller akcióban a Tomtop oldalán

0

A Tomtop webáruháza most kedvezményes áron kínál egy érdekes elektromos rollert, ami a Bezior S500 Max névre hallgat. A jármű főbb erényei között mindenképp említhető a 120 kg-os teherbírás, az összehajtható kivitel, illetve az akár 50 km-es hatótáv. Külön öröm, hogy a masinát európai raktárból szállítják ki, így megússzuk az extra költségeket, ráadásul a megrendelés is rövid időn belül befut.

A Bezior S500 Max elektromos roller most 449,99 dolláros áron rendelhető a készlet erejéig. A vételár magyar pénzre átszámítva cirka 171 200 forintra jön ki. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Bezior S500 Max bemutató

Cikkünk tárgya egy masszív, alumínium vázzal rendelkező elektromos roller, amely 10 hüvelykes kerekeken gördül. Ezek pneumatikusak, vagyis olykor pumpálni kell majd őket, viszont cserébe nem lesz annyira rázós a közlekedés, mint tömör gumik esetén.

A roller rendelkezik némi korlátozott ellenállással a vízzel és a porral szemben, ezért IPX4 besorolást kapott.

Az S500 Max váza összehajtható, így a szállítás és a tárolás nem lesz teher, egyébként egy 117,2 x 119 cm-es gépről van szó szétnyitott állapotban, a roller tömege pedig 19,5 kg.

Annyit még a vázról, hogy a maximális teherbírása 120 kg, így termetesebb vagy a málhával jobban megpakolt felhasználók is bátran felpattanhatnak rá. Hogy a közlekedés biztonságos legyen, a Bezior S500 Max-ot felszerelték beépített világítással, elektronikus és mechanikus fékkel egyaránt.

A Bezior S500 Max belsejében egy 500 W-os elektromotor teljesít szolgálatot, amely lehetővé teszi az akár 25 km/óra maximális haladási sebességet. A motor persze többre is képes lenne, de az EU-s szabályok miatt ennyire vannak korlátozva ezek a masinák.

Ilyen teljesítmény mellett az akár 15 fokos emelkedők sem okozhatnak gondot a jármű és utasa számára. Jó hasznát fogjuk venni a kormányon található apró kijelzőnek is, amely megjelenít minden fontosabb adatot a rollerrel kapcsolatban (haladási sebesség, akkumulátor töltöttség, stb.)

A roller energiaellátását egy 15 amperóra kapacitású akkumulátor biztosítja, amelynek köszönhetően a maximális hatótáv 45-50 km is lehet egyetlen feltöltéssel. A töltési folyamat nagyjából 6-7 órát vesz igénybe.

A Bezior S500 Max elektromos roller tehát 449,99 dolláros áron rendelhető a Tomtop jóvoltából, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 171 200 forintot jelent. A kedvezményes ár csupán a készlet erejéig érvényes. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid