Black Friday 2018 Magyarország – A legjobb akciók az évben!

0

Néhány éve Magyarországra is betört a Black Friday, vagyis fekete péntek “ünnepe”, ami mindig nagy akciókkal kecsegtet. Az esemény 2018-ban sem marad el, sőt, a korábbi éveknél is nagyobb pörgés várható. Rengeteg leárazásra számítunk, és nem lesz egyszerű kiigazodni az egyes webshopok ajánlatai között, ezért ezen az oldalon igyekszünk nektek összeszedni a legfrissebb tudnivalókat és a legjobb akciókat. Cikkünk folyamatosan frissül!

Black Friday időpont 2018-ban

Az egyik legfontosabb részlet nyilvánvalóan a Black Friday magyarországi időpontja. 2018-ban hivatalosan november 23-án lesz az esemény, tehát a legtöbb webáruház ekkor tartja majd a várva várt hatalmas leárazásokat. Persze ez nem minden kereskedőre igaz, egyes oldalakon már az előző pénteken, azaz 16-án megtartják az akciókat, míg mások hosszabb, több napos promócióval készülnek.

A Black Friday egyébként hagyományosan a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, és a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét jelentette eredetileg.

Black Friday akciók 2018

Igyekszünk majd összeszedni a legjobb ajánlatokat ebben a cikkben, amint a nagyobb magyar webáruházak közzéteszik az akciós kínálatukat. Nézzük mit tudunk eddig!

Alza.hu

Az Alza tavaly indult magyar oldalán már meg is kezdődtek az fekete péntek akciók, mindenféle műszaki cikkre lehet találni kedvezményt, érdemes szétnézni.

Edigital

Az Edigital  november 16-án tartotta a Black Friday akcióit, de  23-tól újabb leárazások lesznek náluk.

eMAG

Az eMag Magyarországon már 5. alkalommal rendezni meg 2018-ban a Black Fridayt, és az időpont idén is egybeesik a hivatalos dátummal, vagyis november 23-án lesznek az akciók. A kezdés valamikor reggel 5 és 7 óra között várható, de előre nem lehet kiszámítani, érdemes korán kelni. A legjobb ajánlatok másodpercek alatt el fognak fogyni.

Frissítés: Az első 6 akció már ki is derült:

  • Samsung Galaxy S8 (64GB) – 219.990 Ft helyett 99.000 Ft
  • Zanussi hűtőszekrény, A+ – 64.990 Ft helyett 29.990 Ft
  • Horizon LED TV, HD, 81 cm – 69.990 Ft helyett 29.990 Ft
  • Asus VivoBook 15,6″ notebook – 99.990 Ft helyett 39.990 Ft
  • Delonghi Nespressó kávéfőző – 54.990 Ft helyett 24.990 Ft
  • Green Future Eukaliptusz matrac, 90×200 cm – 79.990 Ft helyett 19.990 Ft

Amint kiderül valami konkrét akció, frissítjük a cikket!

A tavalyi fekete pénteken az eMag összesen 5,6 milliárd forintos forgalmat generált, és mindössze egy nap alatt több, mint 235 ezer akciós termék talált gazdára. Egy vásárló átlagosan 54 ezer Ft-ot költött, és a látogatóknak már 58%-a mobilról böngészte az oldalt. A csúcsidőszakban pedig nem kevesebb, mint 184 ezer ember nézte a kínálatot egyszerre. Ezt nem lesz egyszerű fokozni, de szerintünk idén még komolyabb számokat ér majd el az eMag.

MediaMarkt

A MediaMarkt november 16-án akciózott, de 23-ra is készülnek leárazásokkal.

Euronics

Az Euronics oldalán Black Friday hét van november 13-tól egészen 19-ig.

Aqua.hu

Az Aqua.hu november 16-tól akciózik, már megkezdték a visszaszámlálást.

BestByte

Még nincs infó…

ExtremeAudio

A hangcuccokkal foglalkozó ExtremeAudio november 23. és 25. között tartja a fekete pénteki akciókat, a kínálat már meg is tekinthető náluk.

Radium

A Radium.hu-n már megy a visszaszámláló, november 16-án lesz náluk a Black Friday.

SmartShop

A Smartshop.hu minden bizonnyal idén is fekete napokat tart (black days), de egyelőre nem árultak el konkrétumot.

Notebook.hu

November 15. és 18. között lesznek az akciók a Notebook.hu-n.

 

Egyelőre ennyit tudunk, de folyamatosan bővítjük majd a cikket, érdemes lesz visszanézni! Ha bármilyen további infód van, nyugodtan írd meg kommentben, segítsük egymást! :)

Te tervezel valamit venni idén fekete pénteken?

napidroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid