Gimbal és akciókamera akciók a Tomtop oldalán

0

Összeszedtünk pár kivételesen jó árú terméket a Tomtop kínálatából, amelyek között vannak leárazott gimbalok és egy kiváló 4K-s akciókamera is.

Hohem iSteady Pro

Hohem iSteady Pro egy nagyon olcsó gimbal, amit akciókamerákhoz fejlesztettek ki. Egész sok extra dolgot tud, és akár 12 órát is elmegy egy töltéssel, mégis már 70 dollár alatt megvásárolható. Részletek ezen a linken.

FeiyuTech G6

A FeiyuTech G6 már egy sokkal komolyabb darab, de még ez is csak akciókamerákhoz való. Szinte minden típust támogat, és egy nagyon bevált minőségi stabilizátorról van szó. Az ára most akcióban 159,99 dollár, itt tudod megvásárolni.

FeiyuTech G6 Plus

FeiyuTech G6 Plus már egy igazi mindenes gimbal hatalmas teherbírással. Használható akciókamerákhoz, okostelefonokhoz és fényképezőgépekhez is 800 grammos tömegig (egy átlagos mobilos gimbal olyan 200 grammot bír). Egy kiemelkedő minőségű, profi eszközről van szó, és ehhez képes nem kerül egy vagyonba, most 219,99 dollárért lehet megrendelni ezen a linken.

ThiEYE T5 Edge 4K

ThiEYE T5 Edge-et szerintem a legtöbb olvasónknak már nem kell bemutatni, ez az egyik legjobb, legnépszerűbb 4K-s akciókamera a 100 dollár körüli árkategóriában. Most ráadásul a szokásos árnál jóval kevesebbért, 78,99 dollárért lehet megrendelni ezen az oldalon.

Természetesen ez messze nem minden, további akciós termékeket is találhatsz a Tomtop oldalán.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid