Gyönyörű koncepcióvideón a Samsung hajlítható mobilja

0

Hosszú évek óta írunk nektek ezekről a hajlítható telefonokról, vagyis jobban mondva arról a készülékről, amit a Samsung fejlesztett a műhelyében, és idén végre eljött az idő, láthattunk valamit ezekből a jövőt idéző mobilokból. A kínai FlexPai hamarosan kapható lesz, és a Samsung szintén leleplezte – nagyjából – a saját konstrukcióját. A formatervet azonban nem igazán ismerjük, ám most készült egy kiváló koncepcióvideó a lehetséges dizájnról.

Bár csak a Royole és a Samsung masináját említettük a bevezetőben, gyorsan hozzátesszük elöljáróban, hogy számos más gyártó, sőt, szinte az összes nagyobb manufaktúra készül valamilyen hajlítható okostelefonnal. Az viszont tény, hogy a koreaiak mobilját övezi a legnagyobb érdeklődés, és nem is véletlenül. A Concept Creator nevű YouTube csatorna legújabb felvétele a telefonnal kapcsolatos aktuális értesülések alapján készült, és a valóban megkapó dizájn rajzolódik ki szemünk előtt.

Mivel ez egy koncepcióvideó, nem szabad teljesen komolyan venni, viszont ha tényleg ilyen lesz a Samsung mobiljának külalakja, azzal valószínűleg együtt lehet majd élni. Túl sok hardveres jellemzőt nem tudunk a mobilt illetően, bár néhány részlet a kijelzőkkel kapcsolatban azért ismert. A Galaxy F külső képernyőjén 4.58 colon sorakozik majd 840×1960 képpont, míg belül, a szétnyitható megjelenítőn 1536×2152 pixelt találunk, 7.3 hüvelykes felületen. A képpontsűrűség mindkét esetben 420 ppi, a képarány pedig a belső (nagyobb) képernyőn 4.2:3, míg a külsőn 21:9.

A mobil valamikor márciusban jelenhet meg, és állítólag átszámolva félmillió forintnyi összegbe fog kerülni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid