4 hátlapi kamerás Huawei csúcsmobil jön 10x-es zoommal 2019-ben

0

Nem lehet mostanában panasz a Huawei-re, mivel a frissen megjelent készülékeik rengeteg innovációt soroltatnak fel, és úgy látszik, hogy ez a jövőben sem változik majd.

Walter Ji, a Huawei fogyasztói üzletágának nyugat-európai elnöke árulta el egy interjú keretein belül, hogy a cég a következő évre is egy sor újítást tervez. Kamera terén komoly fejlesztéseken dolgozik a részlegük, amelynek többek között a P20 Pro és a Mate 20 Pro remekül sikerült megoldását is köszönhettük.

Jövőre érkezhet az első 4 hátlapi kamerával szerelt készülékük is, amely a hírek szerint 10X-es zoomra is képes lesz majd (valószínűleg hibrid zoomról van szó). Bár a Samsung előbbiben beelőzte őket, de állításuk szerint az ő megoldásuk sokkal jobb lesz, nem véletlenül kerül majd egy csúcskategóriás készülékbe (amely akár már a Huawei P30 is lehet).

Emellett persze gőzerővel dolgoznak a hajlítható mobiljukon is, és az első 5G-s telefonjuk is készülőben van. Mr. Ji szerint a csúcskategóriát vették célba, és itt szeretnének minél sikeresebbé válni, hiszen az alsó- és középkategóriában kevesebb lehetőség van kitűnni az újításokkal. Hosszú távon mindenképpen a Samsung trónfosztása a cél ebben a szegmensben, de ez azért még valószínűleg odébb van.

Arról is kérdezték, hogy tervezik-e a jövőben Android Go-ra épülő mobil kiadását, ám szerinte ez nem nyújt megfelelő felhasználói élményt, ezért továbbra is az EMUI-t preferálják.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid